KİM BU CHP’Lİ?

SİYASET 20.11.2019 - 12:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

KİM BU CHP’Lİ?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Saray'da görüştüğünü, Erdoğan'ın bu isme "CHP'nin başına sen geç, ben de yardımcı olurum" dediğini yazdı.

haberimizvar.net-Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü köşesinde 9 Kasım akşamı CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Saray'da ziyaret ettiğini söyledi. Turan, Erdoğan'ın CHP'li isme, "Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediğini aktardı. SARAY’DA GÖRÜŞME Turan, kaynağının Saray içinden güvenilir biri olduğunu belirtirken, Erdoğan ile CHP'li ismin arasında diyalogu şöyle yazdı:“Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediği belirtildi. CHP'li siyasetçinin önce ses çıkartmadığı, sonra itiraz eder gibi bir ifadeyle: 'Engellerim var' şeklinde cevap verdiği ifade edildi. DÜŞÜN KARAR VER! AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise: 'Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!' şeklinde yanıt verdiği belirtiliyor. Şimdi 'Kim bu önemli CHP'li?' diye soracaksınız değil mi? Külliye'ye, yani Saray'a yakın haber kaynağım bana önemli bir CHP'linin adını söyledi. Ben de bunu sormak için o kişiyi aradım fakat tüm çabalarıma rağmen ulaşamadım. Onayını almadığım için de hiçbir isim açıklamıyorum" Turan bu adımla CHP'de 'suyun bulandırılmaya çalışıldığı'nı söyledi.    
Sözcü yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Saray'da görüştüğünü, Erdoğan'ın bu isme "CHP'nin başına sen geç, ben de yardımcı olurum" dediğini yazdı.

haberimizvar.net-Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü köşesinde 9 Kasım akşamı CHP'li bir siyasetçinin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Saray'da ziyaret ettiğini söyledi. Turan, Erdoğan'ın CHP'li isme, "Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediğini aktardı.

SARAY’DA GÖRÜŞME

Turan, kaynağının Saray içinden güvenilir biri olduğunu belirtirken, Erdoğan ile CHP'li ismin arasında diyalogu şöyle yazdı:“Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" dediği belirtildi. CHP'li siyasetçinin önce ses çıkartmadığı, sonra itiraz eder gibi bir ifadeyle: 'Engellerim var' şeklinde cevap verdiği ifade edildi.

DÜŞÜN KARAR VER!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise: 'Düşün, karar ver. Memleketin iyiliği için bu gerekli. Ben de yardımcı olurum!' şeklinde yanıt verdiği belirtiliyor. Şimdi 'Kim bu önemli CHP'li?' diye soracaksınız değil mi? Külliye'ye, yani Saray'a yakın haber kaynağım bana önemli bir CHP'linin adını söyledi. Ben de bunu sormak için o kişiyi aradım fakat tüm çabalarıma rağmen ulaşamadım. Onayını almadığım için de hiçbir isim açıklamıyorum" Turan bu adımla CHP'de 'suyun bulandırılmaya çalışıldığı'nı söyledi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.