Başkanlar İzmir’de

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.11.2019 - 18:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Başkanlar İzmir’de

CHP 2. Belediye Başkanları toplantısı için Antalya’daki CHP’li belediye başkanları İzmir’e gitti. Kılıçdaroğlu’nun katıldığı toplantının ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyaret edildi ve belediyenin kız yurdunun açılışı gerçekleşti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi 2. Kez belediye başkanlarını bir araya topluyor. İzmir’de gerçekleşen toplantıya katılmak için başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP’li Antalya’daki belediye başkanları da İzmir’e gitti. İKİ GÜN SÜRECEK İki gün sürecek toplantı öncesi Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden CHP’li grubu Belediye Başkanı Tunç Soyer karşıladı. CHP’liler daha sonra Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışına katıldı. BÖCEK’TEN PAYLAŞIM Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te toplantıya ilk katılanlar arasında yer aldı. Kılıçdaroğlu ile selamlaşan Başkan Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ev sahipliği yapan İzmir Belediye Başkanı Soyer’e teşekkür etti.   
CHP 2. Belediye Başkanları toplantısı için Antalya’daki CHP’li belediye başkanları İzmir’e gitti. Kılıçdaroğlu’nun katıldığı toplantının ilk gününde İzmir Büyükşehir Belediyesi ziyaret edildi ve belediyenin kız yurdunun açılışı gerçekleşti.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi 2. Kez belediye başkanlarını bir araya topluyor. İzmir’de gerçekleşen toplantıya katılmak için başta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP’li Antalya’daki belediye başkanları da İzmir’e gitti.

İKİ GÜN SÜRECEK

İki gün sürecek toplantı öncesi Kılıçdaroğlu ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden CHP’li grubu Belediye Başkanı Tunç Soyer karşıladı. CHP’liler daha sonra Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışına katıldı.

BÖCEK’TEN PAYLAŞIM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te toplantıya ilk katılanlar arasında yer aldı. Kılıçdaroğlu ile selamlaşan Başkan Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ev sahipliği yapan İzmir Belediye Başkanı Soyer’e teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.