Rahmi Turan özür diledi

GÜNDEM 23.11.2019 - 14:28, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Rahmi Turan özür diledi

Muharrem İnce’nin CHP Genel Başkanı olmak için Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü öne süren Rahmi Turan özür diledi

haberimizvar.net CHP’li Muharrem İnce’nin Beştepe Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü öne süren Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan özür diledi. Turan, kaynağı tarafından yanıltıldığını söyleyerek ‘gereğini yapacağını’ ifade etti. Bir CHP’linin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gizli görüşme yaptığını ve Erdoğan’ın söz konusu kişiye “Senin CHP genel başkanı olman lazım” dediğini öne süren Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan dün sessizliğini bozdu. Kamuoyunda tartışma yaratan iddiada söz konusu kişinin CHP’nin cumhurbaşkanlığı adayı olan Muharrem İnce olduğunu açıkladı.   ‘KAYNAĞIM BENİ YANILTTI’ Turan’ın açıklamasının ardından Muharrem İnce sert bir tepki gösterdi ve iddianın ispatlanmasını istedi. İlerleyen saatlerde önce CNN Türk televizyonuna, ardından Habertürk programına telefon ile bağlanan Rahmi Turan, ‘ortadan kayboldu’ iddiasına yönelik olarak sağlık problemi nedeniyle İngiltere’de olduğunu ve tartışmayı izleyemediğini ifade etti. Turan kaynağının 20 yıldır tanıdığı bir gazeteci olduğu için güvendiğini ve hata ettiğini söyledi. Gazeteci Uğur Dündar’ın “Aynı iddia bana da geldi, ama güvenmedim ve haber yapmadım” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Kendisini kutlarım, ben güvendim ve hata ettim. Muharrem İnce de doğru söylüyordur, Cumhurbaşkanı da. Dönünce bunu köşemde de yazacağım, hata ettim ve gereğini yapacağım” diye konuştu.                  
Muharrem İnce’nin CHP Genel Başkanı olmak için Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü öne süren Rahmi Turan özür diledi

haberimizvar.net CHP’li Muharrem İnce’nin Beştepe Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü öne süren Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan özür diledi. Turan, kaynağı tarafından yanıltıldığını söyleyerek ‘gereğini yapacağını’ ifade etti. Bir CHP’linin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gizli görüşme yaptığını ve Erdoğan’ın söz konusu kişiye “Senin CHP genel başkanı olman lazım” dediğini öne süren Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan dün sessizliğini bozdu. Kamuoyunda tartışma yaratan iddiada söz konusu kişinin CHP’nin cumhurbaşkanlığı adayı olan Muharrem İnce olduğunu açıkladı.

 

‘KAYNAĞIM BENİ YANILTTI’

Turan’ın açıklamasının ardından Muharrem İnce sert bir tepki gösterdi ve iddianın ispatlanmasını istedi. İlerleyen saatlerde önce CNN Türk televizyonuna, ardından Habertürk programına telefon ile bağlanan Rahmi Turan, ‘ortadan kayboldu’ iddiasına yönelik olarak sağlık problemi nedeniyle İngiltere’de olduğunu ve tartışmayı izleyemediğini ifade etti. Turan kaynağının 20 yıldır tanıdığı bir gazeteci olduğu için güvendiğini ve hata ettiğini söyledi. Gazeteci Uğur Dündar’ın “Aynı iddia bana da geldi, ama güvenmedim ve haber yapmadım” şeklindeki sözlerini hatırlatarak, “Kendisini kutlarım, ben güvendim ve hata ettim. Muharrem İnce de doğru söylüyordur, Cumhurbaşkanı da. Dönünce bunu köşemde de yazacağım, hata ettim ve gereğini yapacağım” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.