Deniz mahallesinde seçim tepkisi

SİYASET 24.11.2019 - 15:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Deniz mahallesinde seçim tepkisi

Antalya’da delegelik seçimini kaybeden Cumhuriyet Kadınları Derneği Muratpaşa Şube Başkanı Şükran Akkaya, meclis üyesi Özgür Güngör’ün üyelere müdahale ettiğini iddia etti. Karşı listede yer alanların üzerlerine yürüdüğünü söyleyen Akkaya, “Çirkin bir seçim oldu” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Deniz mahallesindeki delege seçimini kaybeden Cumhuriyet Kadınları Derneği Muratpaşa Şube Başkanı Şükran Akkaya, oy kullanan üyelere müdahale edildiğini ileri sürdü. Deniz mahallesinde ‘çok çirkin bir seçim olduğunu’ iddia eden Akkaya sosyal medya hesabından, “Bugün Deniz mahallesinin delege seçimi vardı. Ben ve sade üye olan partililerimiz beyaz liste, diğer tarafta meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri. Adil bir yarış olması için bütün yetkililerden rica ettim. Ne yazık ki ismi beyaz listede olan bir belediye çalışanı arkadaşımızı, karşı listede olan il yöneticisi İsmail Deler ve eski mahalle temsilcimiz Ramazan Bozkurt kolundan tutarak, ‘seni meclis üyemiz Özgür Güngör içerde bekliyor’ diye götürdüler. Cengiz Bey şaşırmış olarak bana anlattı” diye yazdı. ‘ÜSTÜMÜZE YÜRÜDÜLER’ İDDİASI Bazı parti yöneticilerinin baskı yaptığını iddia eden Akkaya, “Defalarca ilçe başkanımızdan rica ettim ve gelip uyarmasına rağmen bu tehditler, uygunsuz davranışlar, üstümüze yürümeler, CHP’ye yakışmayan adaletsiz uygulamalar altında bir seçim kazandılar. Şikâyet edecek merciimiz yok. Kullanacağımız bir koltuğumuz da yok. Yüreğimiz var. Dürüstlüğümüz var. CHP’ye sevgimiz saygımız var. Tehditlere boyun eğmesek de bazı arkadaşlarımız belediyede ekmeklerini kazanıyorlar. Onlara kırılmıyorum ve onları çok seviyorum. Şunu o korkan arkadaşlarıma söylemek isterim ki Muratpaşa Belediye Başkanı asla adaletsiz bir şeye izin vermezdi. Yani keşke başkana güvenseydiniz. Bu konuyu unutmayacağız ve unutturmayacağız. CHP böyle pis konularla, tehditlerle kirletilmemeli. Seçilenler, koltuklarınızı iyi konulara kullanın. Unutmayın oturanların kaldırıldığını da gördük” ifadelerini kullandı. 
Antalya’da delegelik seçimini kaybeden Cumhuriyet Kadınları Derneği Muratpaşa Şube Başkanı Şükran Akkaya, meclis üyesi Özgür Güngör’ün üyelere müdahale ettiğini iddia etti. Karşı listede yer alanların üzerlerine yürüdüğünü söyleyen Akkaya, “Çirkin bir seçim oldu” dedi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Deniz mahallesindeki delege seçimini kaybeden Cumhuriyet Kadınları Derneği Muratpaşa Şube Başkanı Şükran Akkaya, oy kullanan üyelere müdahale edildiğini ileri sürdü. Deniz mahallesinde ‘çok çirkin bir seçim olduğunu’ iddia eden Akkaya sosyal medya hesabından, “Bugün Deniz mahallesinin delege seçimi vardı. Ben ve sade üye olan partililerimiz beyaz liste, diğer tarafta meclis üyeleri, il yöneticileri, ilçe yöneticileri. Adil bir yarış olması için bütün yetkililerden rica ettim. Ne yazık ki ismi beyaz listede olan bir belediye çalışanı arkadaşımızı, karşı listede olan il yöneticisi İsmail Deler ve eski mahalle temsilcimiz Ramazan Bozkurt kolundan tutarak, ‘seni meclis üyemiz Özgür Güngör içerde bekliyor’ diye götürdüler. Cengiz Bey şaşırmış olarak bana anlattı” diye yazdı.

‘ÜSTÜMÜZE YÜRÜDÜLER’ İDDİASI

Bazı parti yöneticilerinin baskı yaptığını iddia eden Akkaya, “Defalarca ilçe başkanımızdan rica ettim ve gelip uyarmasına rağmen bu tehditler, uygunsuz davranışlar, üstümüze yürümeler, CHP’ye yakışmayan adaletsiz uygulamalar altında bir seçim kazandılar. Şikâyet edecek merciimiz yok. Kullanacağımız bir koltuğumuz da yok. Yüreğimiz var. Dürüstlüğümüz var. CHP’ye sevgimiz saygımız var. Tehditlere boyun eğmesek de bazı arkadaşlarımız belediyede ekmeklerini kazanıyorlar. Onlara kırılmıyorum ve onları çok seviyorum. Şunu o korkan arkadaşlarıma söylemek isterim ki Muratpaşa Belediye Başkanı asla adaletsiz bir şeye izin vermezdi. Yani keşke başkana güvenseydiniz. Bu konuyu unutmayacağız ve unutturmayacağız. CHP böyle pis konularla, tehditlerle kirletilmemeli. Seçilenler, koltuklarınızı iyi konulara kullanın. Unutmayın oturanların kaldırıldığını da gördük” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.