Ne müteahhitle, ne mücahitle işim olmaz!

GÜNDEM 25.11.2019 - 19:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Ne müteahhitle, ne mücahitle işim olmaz!

CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız hakkındaki iddiaları yanıtladı. Büyükşehir’de çalışan Mücahit Sönmez’in Temmuz ayında işe girdiğini, kongre süreciyle ilgisi olmadığını belirten Yıldız, “Başbakan olmayacağım, ilçe başkanı olacağım. Ne müteahhitle, ne mücahitle işimiz olmaz” diye konuştu.

haberimizvar.net-   “Servet Yıldız’ın mücahitleri” başlıklı özel haberimizle ilgili açıklama yapan CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, “Başbakan olmayacağım, ilçe başkanı olacağım. Bunlar hoş değil, çok üzülüyorum” dedi. Yıldız şöyle konuştu: “Haberinizde konusu geçen Mücahit Sönmez, belediyeye Temmuz ayında girdi. Annesi Kadın Kollarında her gün çalışır, broşür dağıtır. Çocuğu çöplükten çıkarıp işe koyduk. Bunun delegelikle ilgisi yok. Beni destekleyin demiyorum, ama benim BBP’li ile işim olmadığını herkes bilir. Ben oldu, bitti CHP’liyim. Başka bir partide üyeliğim yok. Asgari ücretli bir çocuğun hedef alınması hiç doğru değil. Karalama kampanyası yapılıyor. Başbakan olmayacağım ilçe başkanı olacağım. Bunlar hoş değil, çok üzülüyorum”.   ANNESİ PARTİDE, ABİSİ DELEGE Yıldız’a işe alınan kişinin bir yakınının CHP’de delege olup, olmadığı sorulduğunda şu yanıtı verdi: “Annesini herkes tanır. CHP’li bir ailenin çocuğu. Ağabeyi Varsak’ta yeni delege seçildi. Geçen hafta Varsak’ta seçim vardı. Ben ilgilenmem, demokratik ortamda olması için arkadaşları görevlendiririz, hafta sonu seçim yaparız. Servet Yıldız’ın ne müteahhitle, ne de mücahitle ilgisi olur”.   İlgili haber için tıklayınız    
CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız hakkındaki iddiaları yanıtladı. Büyükşehir’de çalışan Mücahit Sönmez’in Temmuz ayında işe girdiğini, kongre süreciyle ilgisi olmadığını belirten Yıldız, “Başbakan olmayacağım, ilçe başkanı olacağım. Ne müteahhitle, ne mücahitle işimiz olmaz” diye konuştu.

haberimizvar.net-   “Servet Yıldız’ın mücahitleri” başlıklı özel haberimizle ilgili açıklama yapan CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, “Başbakan olmayacağım, ilçe başkanı olacağım. Bunlar hoş değil, çok üzülüyorum” dedi. Yıldız şöyle konuştu: “Haberinizde konusu geçen Mücahit Sönmez, belediyeye Temmuz ayında girdi. Annesi Kadın Kollarında her gün çalışır, broşür dağıtır. Çocuğu çöplükten çıkarıp işe koyduk. Bunun delegelikle ilgisi yok. Beni destekleyin demiyorum, ama benim BBP’li ile işim olmadığını herkes bilir. Ben oldu, bitti CHP’liyim. Başka bir partide üyeliğim yok. Asgari ücretli bir çocuğun hedef alınması hiç doğru değil. Karalama kampanyası yapılıyor. Başbakan olmayacağım ilçe başkanı olacağım. Bunlar hoş değil, çok üzülüyorum”.

 

ANNESİ PARTİDE, ABİSİ DELEGE

Yıldız’a işe alınan kişinin bir yakınının CHP’de delege olup, olmadığı sorulduğunda şu yanıtı verdi: “Annesini herkes tanır. CHP’li bir ailenin çocuğu. Ağabeyi Varsak’ta yeni delege seçildi. Geçen hafta Varsak’ta seçim vardı. Ben ilgilenmem, demokratik ortamda olması için arkadaşları görevlendiririz, hafta sonu seçim yaparız. Servet Yıldız’ın ne müteahhitle, ne de mücahitle ilgisi olur”.

 

İlgili haber için tıklayınız  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.