CHP’de iddia edenle suçlanandan ortak açıklama

GÜNDEM 27.11.2019 - 13:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP’de iddia edenle suçlanandan ortak açıklama

CHP’li bir yerel gazetenin ‘delege seçimlerinde silahlar çekildi’ haberinin ardından taraf olan Özgür Güngör ve Deniz Kaya birlikte fotoğraf çektirip, ortak açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP güne hareketli başladı. CHP’li bir yerel gazetenin ‘delege seçimlerinde silahlar çekildi’ haberinin ardından önce CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul yazılı açıklama yaptı. Ardından da CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, tarafları yanına alarak çektirdiği fotoğrafı ve açıklamalarını sosyal medya hesabından yayınladı. YARIŞMA RUHUYLA Taraflar Özgür Güngör ve Deniz Kaya’nın imzasını taşıyan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ 22 Kasım akşamı Meltem Mahallesi delege seçimlerinde, adı gerçek olup yaptığı haberlerin gerçeklerle hiçbir ilgisi olmayan gazetenin yapmış olduğu haberde taraf olan ben Özgür Güngör ve Deniz Kaya, iddia edildiği gibi bir olayın gerçekleşmediğini tüm kamuoyuyla paylaşıyoruz. Elbette ki seçimlerde parti içi demokrasinin yarışmacı ruhu olacaktır. Bu ruh zaman zaman küçük tartışmalara da yol açabilir. Ancak bahsi geçen olayın asla gerçekleşmediğini bir kez daha vurguluyoruz. BASİT TARTIŞMA Aramızda geçen basit bir tartışma basında abartılarak kamuoyuna yansıtılmıştır. Basın yayın ilkelerine uymayacak şekilde, taraflarla görüşmeden neler yaşandığı ile ilgili bilgiyi teyit etmeden, araştırma ve gerçeği bulma prensiplerinden çok uzak, meslek adabına yakışmayan bir şekilde sunulmuştur. Kendisini havuz medyasında yer bulmak isteyen yapıya karşı Cumhuriyet Halk Partisinin tüm organlarıyla, nereden gelirse gelsin her türlü kumpasa, yalana iftiraya karşı, partimizin zarar görmemesi için dimdik duracağız. Özgür Güngör- Deniz Kaya.” 
CHP’li bir yerel gazetenin ‘delege seçimlerinde silahlar çekildi’ haberinin ardından taraf olan Özgür Güngör ve Deniz Kaya birlikte fotoğraf çektirip, ortak açıklama yaptı.

haberimizvar.net- CHP güne hareketli başladı. CHP’li bir yerel gazetenin ‘delege seçimlerinde silahlar çekildi’ haberinin ardından önce CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul yazılı açıklama yaptı. Ardından da CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, tarafları yanına alarak çektirdiği fotoğrafı ve açıklamalarını sosyal medya hesabından yayınladı.

YARIŞMA RUHUYLA

Taraflar Özgür Güngör ve Deniz Kaya’nın imzasını taşıyan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ 22 Kasım akşamı Meltem Mahallesi delege seçimlerinde, adı gerçek olup yaptığı haberlerin gerçeklerle hiçbir ilgisi olmayan gazetenin yapmış olduğu haberde taraf olan ben Özgür Güngör ve Deniz Kaya, iddia edildiği gibi bir olayın gerçekleşmediğini tüm kamuoyuyla paylaşıyoruz. Elbette ki seçimlerde parti içi demokrasinin yarışmacı ruhu olacaktır. Bu ruh zaman zaman küçük tartışmalara da yol açabilir. Ancak bahsi geçen olayın asla gerçekleşmediğini bir kez daha vurguluyoruz.

BASİT TARTIŞMA
Aramızda geçen basit bir tartışma basında abartılarak kamuoyuna yansıtılmıştır. Basın yayın ilkelerine uymayacak şekilde, taraflarla görüşmeden neler yaşandığı ile ilgili bilgiyi teyit etmeden, araştırma ve gerçeği bulma prensiplerinden çok uzak, meslek adabına yakışmayan bir şekilde sunulmuştur. Kendisini havuz medyasında yer bulmak isteyen yapıya karşı Cumhuriyet Halk Partisinin tüm organlarıyla, nereden gelirse gelsin her türlü kumpasa, yalana iftiraya karşı, partimizin zarar görmemesi için dimdik duracağız. Özgür Güngör- Deniz Kaya.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.