Meclis üyesinin ‘sarı’ sevinci

GÜNDEM 02.12.2019 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Meclis üyesinin ‘sarı’ sevinci

CHP’nin Konyaaltı delegelerinden sarı listesinin kazandığını duyuran meclis üyesi Ali Polat, bunun bir ‘demokrasi şöleni’ olduğunu söyledi. Kırmızı listeyle yarışan aday Beyazıt Canelli ise bu açıklamaya ‘utanç verici bir hareket’ diye tepki gösterdi

haberimizvar.net CHP’nin Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Ali Polat ilçesindeki mahalle seçimlerini mevcut ilçe başkanı Onur Duruk tarafından hazırlanan ‘sarı listelerin’ kazandığını duyurdu. Sarı listelerinin kazanmasını ‘demokrasi şöleni’ olarak adlandıran Polat, Konyaaltı’nın kaderini belirleyecek toplam 400 delegenin 243’ünün sarı listelerden seçildiğini ileri sürdü. Onur Duruk’un karşısında yarışan Beyazıt Canelli’nin kırmızı listelerinin ise 98 delege çıkarttığını ifade eden Ali Polat, 59 delegenin de beyaz renkli bağımsız listelerden seçildiğini söyledi.   ‘UTANÇ VERİCİ BİR HAREKET’ Açıklamasına Konyaaltı’nın 22 kırsal mahallesinden belirlenen toplam 40 delegenin bazı mahallerde kırmızı ve bazılarında ise beyaz liste olarak tek liste şeklinde seçildiğini dile getiren Polat, bu delegelerinin 34’ünün kırmızı, 6’sının da beyaz listelerde yer aldığını ileri sürdü. Ali Polat’ın açıklamasının ‘utanç verici bir hareket’ olduğunu söyleyen ilçe başkan adayı Beyazıt Canelli ise, “Meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, muhtarlar, Antalya Ulaşım AŞ ve Büyükşehir Belediyesi’ne iş vaatleri karşısında yarışıyoruz. Yine de durum ortada. Şansımız yüzde 50” dedi.        
CHP’nin Konyaaltı delegelerinden sarı listesinin kazandığını duyuran meclis üyesi Ali Polat, bunun bir ‘demokrasi şöleni’ olduğunu söyledi. Kırmızı listeyle yarışan aday Beyazıt Canelli ise bu açıklamaya ‘utanç verici bir hareket’ diye tepki gösterdi

haberimizvar.net CHP’nin Konyaaltı Belediye Meclis Üyesi Ali Polat ilçesindeki mahalle seçimlerini mevcut ilçe başkanı Onur Duruk tarafından hazırlanan ‘sarı listelerin’ kazandığını duyurdu. Sarı listelerinin kazanmasını ‘demokrasi şöleni’ olarak adlandıran Polat, Konyaaltı’nın kaderini belirleyecek toplam 400 delegenin 243’ünün sarı listelerden seçildiğini ileri sürdü. Onur Duruk’un karşısında yarışan Beyazıt Canelli’nin kırmızı listelerinin ise 98 delege çıkarttığını ifade eden Ali Polat, 59 delegenin de beyaz renkli bağımsız listelerden seçildiğini söyledi.

 

‘UTANÇ VERİCİ BİR HAREKET’

Açıklamasına Konyaaltı’nın 22 kırsal mahallesinden belirlenen toplam 40 delegenin bazı mahallerde kırmızı ve bazılarında ise beyaz liste olarak tek liste şeklinde seçildiğini dile getiren Polat, bu delegelerinin 34’ünün kırmızı, 6’sının da beyaz listelerde yer aldığını ileri sürdü. Ali Polat’ın açıklamasının ‘utanç verici bir hareket’ olduğunu söyleyen ilçe başkan adayı Beyazıt Canelli ise, “Meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, muhtarlar, Antalya Ulaşım AŞ ve Büyükşehir Belediyesi’ne iş vaatleri karşısında yarışıyoruz. Yine de durum ortada. Şansımız yüzde 50” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.