Annenin feryadını Kumbul duydu

GÜNDEM 03.12.2019 - 17:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Annenin feryadını Kumbul duydu

Partiyi arayarak yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyen annenin feryadını CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul yönetim kurulu üyeleri duydu.

haberimizvar.net-Muratpaşa İlçesi Fener Mahallesi’nde oturan 8 ve 13 yaşındaki erkek çocuk annesi, ahırdan bozma evinde çocuklarının karnını doyuramayıp, onlara ekmek alamayınca CHP İl Örgütü’ne telefonla ulaştı. Telefonda ağlayan annenin feryadına karşılık olarak İl yönetim kurulu üyeleri araştırma yaptı. Ahırdan bozma evde, çatısı akan, sokak kapısı kapanmayan, ısınmak için sobası olmayan, battaniye altında oturan çocukları gören il yöneticileri durumu CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’a aktardı. HEP BİRLİKTE EVE GİTTİLER Kumbul ve il yöneticileri evin ve çocukların ihtiyaçlarına göre elektrikli soba, yiyecek, çocuklara kışlık kıyafetleri kendi aralarında topladıkları para ile satın alarak ihtiyaç sahibi annenin evine gitti. Gelen misafirlere çok sevinen, en çok da sobanın yanmasıyla ısınmaya başlayan çocuklar, Kumbul ve beraberindekilere teşekkür etti. Feryadını duyan İl Başkanı Kumbul’a teşekkür eden anne, çaresiz kalınca CHP’yi aradığını söyledi.       
Partiyi arayarak yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyen annenin feryadını CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul yönetim kurulu üyeleri duydu.

haberimizvar.net-Muratpaşa İlçesi Fener Mahallesi’nde oturan 8 ve 13 yaşındaki erkek çocuk annesi, ahırdan bozma evinde çocuklarının karnını doyuramayıp, onlara ekmek alamayınca CHP İl Örgütü’ne telefonla ulaştı. Telefonda ağlayan annenin feryadına karşılık olarak İl yönetim kurulu üyeleri araştırma yaptı. Ahırdan bozma evde, çatısı akan, sokak kapısı kapanmayan, ısınmak için sobası olmayan, battaniye altında oturan çocukları gören il yöneticileri durumu CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul’a aktardı.

HEP BİRLİKTE EVE GİTTİLER

Kumbul ve il yöneticileri evin ve çocukların ihtiyaçlarına göre elektrikli soba, yiyecek, çocuklara kışlık kıyafetleri kendi aralarında topladıkları para ile satın alarak ihtiyaç sahibi annenin evine gitti. Gelen misafirlere çok sevinen, en çok da sobanın yanmasıyla ısınmaya başlayan çocuklar, Kumbul ve beraberindekilere teşekkür etti. Feryadını duyan İl Başkanı Kumbul’a teşekkür eden anne, çaresiz kalınca CHP’yi aradığını söyledi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.