‘Döndüğünde bulman için orada olacağım’

GÜNDEM 09.12.2019 - 13:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Döndüğünde bulman için orada olacağım’

www.haberimizvar.net’in genel yayın yönetmeni İdris Özyol’un eşi Hülya Özyol, yaşadıklarını sosyal medyada anlattı. Hülya Özyol’un “Döndüğünde bulman için orada olacağım, vazgeçmeyeceğini biliyorum. Bekliyorum.” cümlesi herkesi duygulandırdı.

haberimizvar.net-Geçirdiği beyin kanaması sonucu ameliyat olan ardından da Antalya Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren www.haberimizvar.net’in genel yayın yönetmeni İdris Özyol’un eşi Hülya Özyol’un duygu yüklü paylaşımları takipçilerini derinden etkiledi. İşte Özyol’un paylaşımları: “Döndüğünde bulman için orada olacağım, vazgeçmeyeceğini biliyorum. Bekliyorum.” SON PAYLAŞIMI “Biraz uzun sürecek bir rüyaya dahil olmaya çalışıyorum 5 gündür. Kızgınlığında, huzursuzluğunda, gözlerinde, sayıklamalar arasında yakaladığım bazı kelimelerde ve nadiren olan gülümsemesinde kendimi ve onu arıyorum, çoğu zaman bulamıyorum. Çok nadir anlarda yakalıyorum onu ve umutlanıyorum. "Su içmelisin... Tamam. Hadi biraz daha su iç. Tamam. Biraz daha... İç-mem... Hadi ama İç-mem, okyanusları getirseniz iç-mem Yeryüzü insanıyım ben..." İşte İdris'i buldum, bu kelimeler onun, yeryüzü insanı o... Bu yüzden kavgası, acısı, cesareti, sevgisi, insana inancı büyük, hayatı hep zorlu oldu... Hayatının küçücük bir parçasında olmayı bile sevdim, seveceğim, kabul ettim...”
www.haberimizvar.net’in genel yayın yönetmeni İdris Özyol’un eşi Hülya Özyol, yaşadıklarını sosyal medyada anlattı. Hülya Özyol’un “Döndüğünde bulman için orada olacağım, vazgeçmeyeceğini biliyorum. Bekliyorum.” cümlesi herkesi duygulandırdı.

haberimizvar.net-Geçirdiği beyin kanaması sonucu ameliyat olan ardından da Antalya Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi süren www.haberimizvar.net’in genel yayın yönetmeni İdris Özyol’un eşi Hülya Özyol’un duygu yüklü paylaşımları takipçilerini derinden etkiledi. İşte Özyol’un paylaşımları:

“Döndüğünde bulman için orada olacağım, vazgeçmeyeceğini biliyorum. Bekliyorum.”

SON PAYLAŞIMI

“Biraz uzun sürecek bir rüyaya dahil olmaya çalışıyorum 5 gündür. Kızgınlığında, huzursuzluğunda, gözlerinde, sayıklamalar arasında yakaladığım bazı kelimelerde ve nadiren olan gülümsemesinde kendimi ve onu arıyorum, çoğu zaman bulamıyorum. Çok nadir anlarda yakalıyorum onu ve umutlanıyorum.

"Su içmelisin...

Tamam.

Hadi biraz daha su iç.

Tamam.

Biraz daha...

İç-mem...

Hadi ama

İç-mem, okyanusları getirseniz iç-mem

Yeryüzü insanıyım ben..."

İşte İdris'i buldum, bu kelimeler onun, yeryüzü insanı o...

Bu yüzden kavgası, acısı, cesareti, sevgisi, insana inancı büyük, hayatı hep zorlu oldu... Hayatının küçücük bir parçasında olmayı bile sevdim, seveceğim, kabul ettim...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.