Büyükşehir Meclisi’nde ANTAB üyeleri belirlendi

YEREL 09.12.2019 - 16:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir Meclisi’nde ANTAB üyeleri belirlendi

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Antalya, ANTAB’a üye oldu. Mecliste yapılan kapalı oylama sonunda ANTAB’ın asil ve yedek üyelerin isimleri belirlendi.

haberimizvar.net-Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB)’ın ismi Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) olarak değiştirildi. Önceden sadece Batı ilçelerini kapsayan birlik, bundan sonra tüm Antalya’yı kucaklayacak. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ÜYE OLDU Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Antalya’nın ANTAB’a üye olması oylandı. Oy çokluğuyla kabul edilen üyeliğin ardından birlik için görev alacak asil ve yedek üyeler kapalı oylama ile belinde buna göre; asil üyeler Metin Altuntaş, Mithat Aras, Ali Polat, Deniz filiz, Oktay Başaran; Barış Bulut, Mustafa Baskak, Yusuf Emre Ertuğan, Mehmet Yüksel, Mehmet Manavoğlu ve Hasan Ali Acar seçilirken, yedek üyeler de Büşra Özdemir, Mustafa Bilici, Zekeriya Altun, Gürsel Aşık, Hasan Can Kamburoğlu’dan oluştu. DİLARA AÇİKYİLDİZ
Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Antalya, ANTAB’a üye oldu. Mecliste yapılan kapalı oylama sonunda ANTAB’ın asil ve yedek üyelerin isimleri belirlendi.

haberimizvar.net-Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB)’ın ismi Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) olarak değiştirildi. Önceden sadece Batı ilçelerini kapsayan birlik, bundan sonra tüm Antalya’yı kucaklayacak.

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR ÜYE OLDU

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Antalya’nın ANTAB’a üye olması oylandı. Oy çokluğuyla kabul edilen üyeliğin ardından birlik için görev alacak asil ve yedek üyeler kapalı oylama ile belinde buna göre; asil üyeler Metin Altuntaş, Mithat Aras, Ali Polat, Deniz filiz, Oktay Başaran; Barış Bulut, Mustafa Baskak, Yusuf Emre Ertuğan, Mehmet Yüksel, Mehmet Manavoğlu ve Hasan Ali Acar seçilirken, yedek üyeler de Büşra Özdemir, Mustafa Bilici, Zekeriya Altun, Gürsel Aşık, Hasan Can Kamburoğlu’dan oluştu. DİLARA AÇİKYİLDİZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.