Çok sert geliyor!

YEREL 10.12.2019 - 13:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çok sert geliyor!

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi yağmurların etkisi altında. Akşam saatlerinden itibaren ise Türkiye yeni yağışlı sistemin etkisi altına giriyor.

haberimizvar.net-Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güney kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinin kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. İLLERE GÖRE HAVA DURUMU ANTALYA °C, 17°C Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı İSTANBUL °C, 13°C Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli ANKARA °C, 6°C Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli İZMİR °C, 15°C Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı ZONGULDAK °C, 13°C Parçalı ve az bulutlu TRABZON °C, 14°C Parçalı ve az bulutlu ERZURUM °C, 1°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli DİYARBAKIR °C, 6°C Çok bulutlu, gece saatlerine kadar yağmurlu  
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi yağmurların etkisi altında. Akşam saatlerinden itibaren ise Türkiye yeni yağışlı sistemin etkisi altına giriyor.

haberimizvar.net-Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Anadolu’nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun güney kesimlerinin yağmur ve karla karışık yağmur, yüksek kesimlerinin kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

ANTALYA °C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve sisli

ANKARA °C, 6°C

Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli

İZMİR °C, 15°C

Parçalı bulutlu, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı

ZONGULDAK °C, 13°C

Parçalı ve az bulutlu

TRABZON °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

ERZURUM °C, 1°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte puslu ve sisli

DİYARBAKIR °C, 6°C

Çok bulutlu, gece saatlerine kadar yağmurlu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.