Davutoğlu’nun Antalya başkanları KİM OLACAK?

SİYASET 10.12.2019 - 13:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Davutoğlu’nun Antalya başkanları KİM OLACAK?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni kuracağı parti için Cuma günü İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapacak. Antalya’nın il başkanı ile kadın kolları başkanı aynı gün açıklanacak.

haberimizvar.net-AKP’den ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları içine giren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin kurucular kurulunu da şekillendirdi. Geçtiğimiz hafta sona Bolu Abant’ta kurucular kuruluyla toplantı yapan Davutoğlu kurul ile  birlikte tüzük ve programa son şekli verdi, partisinin isim ve logosunu belirledi. BOLU’DAKİ TOPLANTIYA KATILDILAR Bolu’daki toplantıya kurucular kurulunda yer alacak Antalya’dan iki isim yer aldı. AKP Antalya Milletvekili Adayı, Konyalılar Derneği eski Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz ve AKP Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş oldu. Davutoğlu, Cuma günü İçişleri Bakanlığı’na giderek, partisinin kuruluşu için başvuru yapacak. CENGİZ VE AKTAŞ Başvurunun ardından kurucular kurulunda yer alan isimleri açıklayacak olan Davutoğlu’nun partisinin Antalya İl Başkanlığı’na Hasan Hüseyin Cengiz’i, Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’na ise Raziye Gök Aktaş’ı getireceği öğrenildi.     
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu yeni kuracağı parti için Cuma günü İçişleri Bakanlığı’na başvuru yapacak. Antalya’nın il başkanı ile kadın kolları başkanı aynı gün açıklanacak.

haberimizvar.net-AKP’den ayrılarak yeni parti kurma çalışmaları içine giren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin kurucular kurulunu da şekillendirdi. Geçtiğimiz hafta sona Bolu Abant’ta kurucular kuruluyla toplantı yapan Davutoğlu kurul ile  birlikte tüzük ve programa son şekli verdi, partisinin isim ve logosunu belirledi.

BOLU’DAKİ TOPLANTIYA KATILDILAR

Bolu’daki toplantıya kurucular kurulunda yer alacak Antalya’dan iki isim yer aldı. AKP Antalya Milletvekili Adayı, Konyalılar Derneği eski Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz ve AKP Milletvekili Aday Adayı Raziye Gök Aktaş oldu. Davutoğlu, Cuma günü İçişleri Bakanlığı’na giderek, partisinin kuruluşu için başvuru yapacak.

CENGİZ VE AKTAŞ

Başvurunun ardından kurucular kurulunda yer alan isimleri açıklayacak olan Davutoğlu’nun partisinin Antalya İl Başkanlığı’na Hasan Hüseyin Cengiz’i, Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı’na ise Raziye Gök Aktaş’ı getireceği öğrenildi. 
   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.