Şeker adaylığını açıkladı

SİYASET 16.12.2019 - 12:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Şeker adaylığını açıkladı

CHP Antalya İl Başkanlığı için mevcut başkan Ahmet Kumbul'un ardından resmi olarak adaylığını açıklayan ikinci isim Mustafa Şeker oldu.

haberimizvar.net-Atatürk Parkı içinde bulunan Gaziantep Restoran'da düzenlediği kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Mustafa Şeker, "Önümüzdeki bir ya da 2 yıl içinde yapılması öngörülen genel seçimlerde partimiz yıllardır özlemini çektiği iktidara bu kadar yakınken Antalya olarak hiçbir şekilde yanlış bir siyaset ya da yanlış bir seçim yapma lüksüne sahip değiliz. İyi bir yönetim, doğru kararlar, güçlü bir irade ile partimizi iktidara taşıyabiliriz. Bu bağlamda yeni bir düşünce ve yeni bir isim olarak il başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum" dedi. SORUNLAR BİTECEK CHP İKTİDAR OLACAK “Adalet yürüyüşü ile başlayan süreç sonunda, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından oluşturulan strateji ve ittifak ile birçok önemli Büyükşehir Belediyesi ve uzun yıllardır alınamayan ilçe belediyeleri tekrar partimize kazandırılmıştır. Ne yazık ki bu başarıyı taçlandırmak ve elde edilen başarıyı daha da yukarıya taşımak konusunda partimizin il yönetimi ve il başkanımızın yeterli derecede emek vermediği yada eksik kaldığı görülmüştür" diyen Mustafa Şeker, "Partimizi ilimizde daha iyi noktalara yükseltmek ve önümüzdeki genel seçimlerde başarılı sonuç alınabilmesi için öncelikle parti tabanına sahip çıkmak gerekmektedir. Kırgın, dargın partililerimizi tekrar aktif hale getirebilmek için herkesi kucaklamak, 19 ilçesi ile koordineli çalışan, geçmişte yapılan yanlışlıklardan ders çıkartıp, güçlü irade ile partimizi Antalya'da birinci parti seviyesine getirebilmek için canla başla çalışacak bir il yönetimi ve il başkanı eksikliği doğmuştur. Siz değerli üyelerimizin sorunlarını, partimizin çözüm bekleyen meselelerini yakından takip eden ve çok iyi bilen bir yoldaşınız olarak sorunlar bitecek CHP iktidar olacak diyorum" ifadelerine yer verdi.   (Dayanışma Ağı)
CHP Antalya İl Başkanlığı için mevcut başkan Ahmet Kumbul'un ardından resmi olarak adaylığını açıklayan ikinci isim Mustafa Şeker oldu.

haberimizvar.net-Atatürk Parkı içinde bulunan Gaziantep Restoran'da düzenlediği kahvaltıda gazetecilerle bir araya gelen Mustafa Şeker, "Önümüzdeki bir ya da 2 yıl içinde yapılması öngörülen genel seçimlerde partimiz yıllardır özlemini çektiği iktidara bu kadar yakınken Antalya olarak hiçbir şekilde yanlış bir siyaset ya da yanlış bir seçim yapma lüksüne sahip değiliz. İyi bir yönetim, doğru kararlar, güçlü bir irade ile partimizi iktidara taşıyabiliriz. Bu bağlamda yeni bir düşünce ve yeni bir isim olarak il başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum" dedi.

SORUNLAR BİTECEK CHP İKTİDAR OLACAK

“Adalet yürüyüşü ile başlayan süreç sonunda, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından oluşturulan strateji ve ittifak ile birçok önemli Büyükşehir Belediyesi ve uzun yıllardır alınamayan ilçe belediyeleri tekrar partimize kazandırılmıştır. Ne yazık ki bu başarıyı taçlandırmak ve elde edilen başarıyı daha da yukarıya taşımak konusunda partimizin il yönetimi ve il başkanımızın yeterli derecede emek vermediği yada eksik kaldığı görülmüştür" diyen Mustafa Şeker, "Partimizi ilimizde daha iyi noktalara yükseltmek ve önümüzdeki genel seçimlerde başarılı sonuç alınabilmesi için öncelikle parti tabanına sahip çıkmak gerekmektedir. Kırgın, dargın partililerimizi tekrar aktif hale getirebilmek için herkesi kucaklamak, 19 ilçesi ile koordineli çalışan, geçmişte yapılan yanlışlıklardan ders çıkartıp, güçlü irade ile partimizi Antalya'da birinci parti seviyesine getirebilmek için canla başla çalışacak bir il yönetimi ve il başkanı eksikliği doğmuştur. Siz değerli üyelerimizin sorunlarını, partimizin çözüm bekleyen meselelerini yakından takip eden ve çok iyi bilen bir yoldaşınız olarak sorunlar bitecek CHP iktidar olacak diyorum" ifadelerine yer verdi.   (Dayanışma Ağı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.