Sahil Antalya'da yeni yıl hazırlığı

GÜNDEM 17.12.2019 - 13:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Sahil Antalya'da yeni yıl hazırlığı

Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda yeni yıl öncesinde ışıklandırma çalışması yapıldı.

haberimizvar.net Konyaaltı'nda 12 ay hizmet veren Sahil Antalya Yaşam Parkı'nda yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Günde onlarca kişinin ziyaret ettiği çarşı yolu led ışıklı ve yılbaşı süslü dekorlarla süslendi. Yürüyüş yolları led ışıklarla renklenirken, işletmeler de işyerlerine irili ufaklı noel ağaçları koydu. İşletmeler yılbaşı gecesi için çeşitli programlar hazırladı. Sahil Antalya yönetimi de yoğunluğun yaşanacağı yılbaşı gecesi için güvenlik tedbirlerini artırdı.  
Sahil Antalya Yaşam Parkı’nda yeni yıl öncesinde ışıklandırma çalışması yapıldı.

haberimizvar.net Konyaaltı'nda 12 ay hizmet veren Sahil Antalya Yaşam Parkı'nda yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Günde onlarca kişinin ziyaret ettiği çarşı yolu led ışıklı ve yılbaşı süslü dekorlarla süslendi. Yürüyüş yolları led ışıklarla renklenirken, işletmeler de işyerlerine irili ufaklı noel ağaçları koydu.

İşletmeler yılbaşı gecesi için çeşitli programlar hazırladı. Sahil Antalya yönetimi de yoğunluğun yaşanacağı yılbaşı gecesi için güvenlik tedbirlerini artırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.