Hasta hasta yollara düştü

SİYASET 18.12.2019 - 17:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Hasta hasta yollara düştü

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, ağır grip olmasına rağmen hasta hasta Ankara yollarına düştü.

haberimizvar.net-İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, aktif siyaset yaşantısı içinde hasta oldu. Hava değişimi nedeniyle grip olan ve ağır geçiren Subaşı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmelerine katılmak için Ankara’ya gitmek zorunda kaldı. ÖNCE ZİYARET SONRA ANKARA Hastalığını sosyal medya hesabından da duyuran Subaşı, Ankara uçağına binmeden önce AYÇOV’a ziyarette bulundu. Subaşı, ziyaret sırasında çektirdiği fotoğrafların altına da şu bilgiyi paylaştı: “Tedavi ile ayağa kalktık tekrar Ankara'ya hareket için yola koyulduk. İl Başkanımız Yavuz Temizer’in AYÇOV (Yetim ve muhtaç çocuklara yardım vakfı) ziyaretine katılmamız istenilince sivil toplum örgütleri Güç Birliği Başkanı Canan Tungar hanımefendi ve yönetimden üyeleri ile vakıftaki çocuklarımız karşıladı ve ikramda bulundu.”
İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, ağır grip olmasına rağmen hasta hasta Ankara yollarına düştü.

haberimizvar.net-İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, aktif siyaset yaşantısı içinde hasta oldu. Hava değişimi nedeniyle grip olan ve ağır geçiren Subaşı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmelerine katılmak için Ankara’ya gitmek zorunda kaldı.

ÖNCE ZİYARET SONRA ANKARA

Hastalığını sosyal medya hesabından da duyuran Subaşı, Ankara uçağına binmeden önce AYÇOV’a ziyarette bulundu. Subaşı, ziyaret sırasında çektirdiği fotoğrafların altına da şu bilgiyi paylaştı: “Tedavi ile ayağa kalktık tekrar Ankara'ya hareket için yola koyulduk. İl Başkanımız Yavuz Temizer’in AYÇOV (Yetim ve muhtaç çocuklara yardım vakfı) ziyaretine katılmamız istenilince sivil toplum örgütleri Güç Birliği Başkanı Canan Tungar hanımefendi ve yönetimden üyeleri ile vakıftaki çocuklarımız karşıladı ve ikramda bulundu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.