Haberimize fesatlık benzetmesi yaptı

SİYASET 18.12.2019 - 20:27, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Haberimize fesatlık benzetmesi yaptı

www.haberimizvar.net’in ‘Biri birlik çağrısı yaptı, diğeri göbek attı’ haberinin ardından CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, sosyal medya hesabından, “Bu yakışıksız haberlerden ve nice fesatlıklardan medet umanlar…” yorumunu yaptı.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız www.haberimizvar.net’in ‘Biri birlik çağrısı yaptı, diğeri göbek attı’ haberinin ardından “Demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz parti içi seçimlerimiz, maalesef belirli odaklar tarafından manipüle edilmeye çalışılıyor.” Yorumuyla sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, eleştiride bulundu. İŞTE AÇIKLAMA “Bugün haberimizvar.net haber sitesinde yapılan yakışıksız habere cevap verme ihtiyacı hasıl olmuştur. Demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz parti içi seçimlerimiz, maalesef belirli odaklar tarafından manipüle edilmeye çalışılıyor. Bunun son örneği ise ilgili haberde yapılmış olan bir çarpıtma oluşturuyor. YAKIŞIKSIZ DEĞİL! Yemeğimizde her Cumhuriyet Halk Partisi yemeğinde olduğu gibi gelenekselleşmiş bir şekilde eğlence kısmı da olmuştur. Yemekli toplantıların sonuna doğru Antalyamızın yöresel müzikleri çalınıp, partililerle birlikte oyun oynamak yakışıksız olmaktan öte gelenekselleşmiş bir mutluluk, bir ritüeldir. Bu yakışıksız haberlerden ve nice fesatlıklardan medet umanları CHP'mizin değerli üyelerinin sağ duyusuna havale ediyorum.” İLGİLİ HABER İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ
www.haberimizvar.net’in ‘Biri birlik çağrısı yaptı, diğeri göbek attı’ haberinin ardından CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, sosyal medya hesabından, “Bu yakışıksız haberlerden ve nice fesatlıklardan medet umanlar…” yorumunu yaptı.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız www.haberimizvar.net’in ‘Biri birlik çağrısı yaptı, diğeri göbek attı’ haberinin ardından “Demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz parti içi seçimlerimiz, maalesef belirli odaklar tarafından manipüle edilmeye çalışılıyor.” Yorumuyla sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, eleştiride bulundu.

İŞTE AÇIKLAMA

“Bugün haberimizvar.net haber sitesinde yapılan yakışıksız habere cevap verme ihtiyacı hasıl olmuştur. Demokratik bir şekilde gerçekleştirdiğimiz parti içi seçimlerimiz, maalesef belirli odaklar tarafından manipüle edilmeye çalışılıyor. Bunun son örneği ise ilgili haberde yapılmış olan bir çarpıtma oluşturuyor.

YAKIŞIKSIZ DEĞİL!

Yemeğimizde her Cumhuriyet Halk Partisi yemeğinde olduğu gibi gelenekselleşmiş bir şekilde eğlence kısmı da olmuştur. Yemekli toplantıların sonuna doğru Antalyamızın yöresel müzikleri çalınıp, partililerle birlikte oyun oynamak yakışıksız olmaktan öte gelenekselleşmiş bir mutluluk, bir ritüeldir. Bu yakışıksız haberlerden ve nice fesatlıklardan medet umanları CHP'mizin değerli üyelerinin sağ duyusuna havale ediyorum.”

İLGİLİ HABER İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.