CHP Aksu güven tazeledi

SİYASET 20.12.2019 - 23:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Aksu güven tazeledi

CHP’nin bugün yapılan Aksu ilçe kongresinde tek aday olarak yarışan mevcut ilçe başkanı Kenan Yıldız güven tazeledi. İlçe kongresinde oy kullanan 90 parti üyesi 120 ilçe delegesini belirledi.

haberimizvar.net- Antalya’da bugün yapılan CHP Aksu 6. Olağan İlçe Kongresi’nde tek liste olarak yarışan mevcut ilçe başkanı Kenan Yıldız güven tazeledi. 130 delegesi olan Aksu ilçe örgütünden 90 kişinin oy kullandığı kongrede 14 kişilik eski yönetimden Abbas Can, Hamza Erdem, Şaban Güler, Mustafa Oruç, Günay Fırat, Umut Oruç, Şerife Özenç ve Ali Çelik yerlerini korudu. Sevda Burgan, Mevlüt Erdem, Rıza Maden, Ramazan Alkan, Arif Bülbül ve Halil Çetin ise yenilenen isimler oldu. Kongrede oy kullanan partililer, il delegesi olarak da Kenan Yıldız, Mustafa Oruç, Barış Konyar, Soner Erboğa, Cemil Erdem, Ümmühani Kumbul, Yakup Serkan Öz, Hüseyin Coşkun, Hatice Erdem, Bülent Şahin ve Mehmet Çelik’i belirledi. YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ Aksu ilçe kongresinde yedek yönetim kurulu üyesi olarak da Kazım Yıldız, Durmuş Karagöz, Mehmet Çakmak, Hasan Ali Yıldırım, Bayram Tek, Hakan Üstün, Tamer Kılıç, İsmet Karabayır, Ahmet Ciğerci, Ertan İner, Mevlüt Arınç, Süleyman Yıldız, Ali Göl ve Ramazan Rüzgar seçildi. 
CHP’nin bugün yapılan Aksu ilçe kongresinde tek aday olarak yarışan mevcut ilçe başkanı Kenan Yıldız güven tazeledi. İlçe kongresinde oy kullanan 90 parti üyesi 120 ilçe delegesini belirledi.

haberimizvar.net- Antalya’da bugün yapılan CHP Aksu 6. Olağan İlçe Kongresi’nde tek liste olarak yarışan mevcut ilçe başkanı Kenan Yıldız güven tazeledi. 130 delegesi olan Aksu ilçe örgütünden 90 kişinin oy kullandığı kongrede 14 kişilik eski yönetimden Abbas Can, Hamza Erdem, Şaban Güler, Mustafa Oruç, Günay Fırat, Umut Oruç, Şerife Özenç ve Ali Çelik yerlerini korudu. Sevda Burgan, Mevlüt Erdem, Rıza Maden, Ramazan Alkan, Arif Bülbül ve Halil Çetin ise yenilenen isimler oldu. Kongrede oy kullanan partililer, il delegesi olarak da Kenan Yıldız, Mustafa Oruç, Barış Konyar, Soner Erboğa, Cemil Erdem, Ümmühani Kumbul, Yakup Serkan Öz, Hüseyin Coşkun, Hatice Erdem, Bülent Şahin ve Mehmet Çelik’i belirledi.

YEDEK YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Aksu ilçe kongresinde yedek yönetim kurulu üyesi olarak da Kazım Yıldız, Durmuş Karagöz, Mehmet Çakmak, Hasan Ali Yıldırım, Bayram Tek, Hakan Üstün, Tamer Kılıç, İsmet Karabayır, Ahmet Ciğerci, Ertan İner, Mevlüt Arınç, Süleyman Yıldız, Ali Göl ve Ramazan Rüzgar seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.