Yeni yönetimin takipçisi olacağız

SİYASET 23.12.2019 - 14:56, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yeni yönetimin takipçisi olacağız

CHP Konyaaltı İlçe Başkan adaylığını kaybeden Beyazıt Canelli, “Yaptığımız parti içi yarış sonucunda mevcut İlçe başkanımız Onur Duruk bir kez daha seçilmiş ve yeni yönetim kurulu ile göreve gelmişlerdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Partimiz ve memleketimiz adına yapacakları yararlı çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağız.” Dedi.

haberimizvar.net-Hafta sonu gerçekleşen CHP Konyaaltı İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Onur Duruk’un seçilmesinin ardından kaybeden Beyazıt Canelli, teşekkür mesajı yayınladı. Canelli, mesajında şu ifadelere yer verdi: TÜM YOLDAŞLARIMA TEŞEKKÜR “Teşekkürler... Çıkmış olduğum bu şerefli yolculukta benimle yol yürüyen bana yoldaşlık eden maddi ve manevi katkı koyan tüm yoldaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimler gelir geçer önemli olan ilkeli duruşumuz ve partimize koyabildiğimiz katkıdır. Parti içi seçim süreçleri aktif olmayan üyelerimizi birazda olsa hareketlendirmesi yönüyle bakıldığında son derece yararlı çalışmalardır. Söyleyecek çok sözümüz, konuşacağımız birçok konumuz var...  Ancak bunları zamanın akışı içerisinde yeri zamanı geldikçe konuşacağız, tartışacağız. DEMOKRASİ ŞÖLENİ Yaptığımız parti içi yarış sonucunda mevcut İlçe başkanımız Onur Duruk bir kez daha seçilmiş ve yeni yönetim kurulu ile göreve gelmişlerdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Partimiz ve memleketimiz adına yapacakları yararlı çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha bana oy veren vermeyen tüm delegelerimize, üyelerimize ve demokrasi şölenimize katkı koyan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Mücadelemiz faşizme karşı halkın iktidarını kuruncaya kadar devam edecek... Yaşasın haklı mücadelemiz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”
CHP Konyaaltı İlçe Başkan adaylığını kaybeden Beyazıt Canelli, “Yaptığımız parti içi yarış sonucunda mevcut İlçe başkanımız Onur Duruk bir kez daha seçilmiş ve yeni yönetim kurulu ile göreve gelmişlerdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Partimiz ve memleketimiz adına yapacakları yararlı çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağız.” Dedi.

haberimizvar.net-Hafta sonu gerçekleşen CHP Konyaaltı İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Onur Duruk’un seçilmesinin ardından kaybeden Beyazıt Canelli, teşekkür mesajı yayınladı. Canelli, mesajında şu ifadelere yer verdi:

TÜM YOLDAŞLARIMA TEŞEKKÜR

“Teşekkürler...

Çıkmış olduğum bu şerefli yolculukta benimle yol yürüyen bana yoldaşlık eden maddi ve manevi katkı koyan tüm yoldaşlarıma ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimler gelir geçer önemli olan ilkeli duruşumuz ve partimize koyabildiğimiz katkıdır. Parti içi seçim süreçleri aktif olmayan üyelerimizi birazda olsa hareketlendirmesi yönüyle bakıldığında son derece yararlı çalışmalardır. Söyleyecek çok sözümüz, konuşacağımız birçok konumuz var...  Ancak bunları zamanın akışı içerisinde yeri zamanı geldikçe konuşacağız, tartışacağız.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Yaptığımız parti içi yarış sonucunda mevcut İlçe başkanımız Onur Duruk bir kez daha seçilmiş ve yeni yönetim kurulu ile göreve gelmişlerdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Partimiz ve memleketimiz adına yapacakları yararlı çalışmaların destekçisi ve takipçisi olacağız. Tüm bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha bana oy veren vermeyen tüm delegelerimize, üyelerimize ve demokrasi şölenimize katkı koyan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... Mücadelemiz faşizme karşı halkın iktidarını kuruncaya kadar devam edecek... Yaşasın haklı mücadelemiz, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.