CHP İl Başkan adaylığı için ne dediler?

SİYASET 23.12.2019 - 23:53, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP İl Başkan adaylığı için ne dediler?

CHP İlçe Kongreleri devam ederken, il başkanlığıyla ilgili adı geçen isimler www.haberimizvar.net’e konuştu. İl başkan adaylığı için adı geçen Menderes Dal, adaylıkla ilgili talebi olmadığını söyledi. Ömer Melli ise, “Şu anda adaylıkla ilgili bir çalışmam yok” diye konuştu.

haberimizvar.net-CHP İlçe Kongreleri devam ederken mevcut İl Başkanı Ahmet Kumbul’un karşında aday olacak isimlerde siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Nusret Bayar, “Boşluk oluştu. Tabandan gelen sese duyarsız kalamazdım seve adayım” derken, Menderes Dal, “İl başkan adaylığımla ilgili olarak projem yok. Adaylıkla ilgili istediğim de yok, talebim de yok.” şeklinde net konuştu. ÖRGÜTÜMÜZ İSTERSE… Ömer Melli ise, şöyle konuştu: “Nusret Bayar’ın adını duydum çok sevindim. Birlikte görev yaptığım, başarılı ve değerli bir arkadaşım. Değerli olan sosyal demokratlardır, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimiz adına kim hizmet etmişse hepsi benim gözümde değerlidir. Ahmet Kumbul da değerlidir. Benim dönemimde partimiz Büyükşehir’i aldı Mustafa Akaydın’la… Kumbul’un döneminde partimiz Büyükşehir’i aldı Muhittin Böcek’le… Bu konuda Ahmet Kumbul ile ortaklığımız var. Adayların hepsi değerlidir. İl başkan adaylığımla ilgili olarak CHP Genel Merkezi’nden bana ulaşan bir bilgi yok. Benim de bu konuyla ilgili genel merkeze ulaşmam söz konusu olmadı. Tabi ki siyasete, kent ve ülke gündemine duyarlıyız. Şu anda il başkan adaylığıyla ilgili bir çalışmam yok. Antalya Örgütümüz istediği takdirde duyarsız kalmamız mümkün değil. Tüm adaylara başarılar diliyorum.”     
CHP İlçe Kongreleri devam ederken, il başkanlığıyla ilgili adı geçen isimler www.haberimizvar.net’e konuştu. İl başkan adaylığı için adı geçen Menderes Dal, adaylıkla ilgili talebi olmadığını söyledi. Ömer Melli ise, “Şu anda adaylıkla ilgili bir çalışmam yok” diye konuştu.

haberimizvar.net-CHP İlçe Kongreleri devam ederken mevcut İl Başkanı Ahmet Kumbul’un karşında aday olacak isimlerde siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Nusret Bayar, “Boşluk oluştu. Tabandan gelen sese duyarsız kalamazdım seve adayım” derken, Menderes Dal, “İl başkan adaylığımla ilgili olarak projem yok. Adaylıkla ilgili istediğim de yok, talebim de yok.” şeklinde net konuştu.

ÖRGÜTÜMÜZ İSTERSE…

Ömer Melli ise, şöyle konuştu: “Nusret Bayar’ın adını duydum çok sevindim. Birlikte görev yaptığım, başarılı ve değerli bir arkadaşım. Değerli olan sosyal demokratlardır, Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimiz adına kim hizmet etmişse hepsi benim gözümde değerlidir. Ahmet Kumbul da değerlidir. Benim dönemimde partimiz Büyükşehir’i aldı Mustafa Akaydın’la… Kumbul’un döneminde partimiz Büyükşehir’i aldı Muhittin Böcek’le… Bu konuda Ahmet Kumbul ile ortaklığımız var. Adayların hepsi değerlidir. İl başkan adaylığımla ilgili olarak CHP Genel Merkezi’nden bana ulaşan bir bilgi yok. Benim de bu konuyla ilgili genel merkeze ulaşmam söz konusu olmadı. Tabi ki siyasete, kent ve ülke gündemine duyarlıyız. Şu anda il başkan adaylığıyla ilgili bir çalışmam yok. Antalya Örgütümüz istediği takdirde duyarsız kalmamız mümkün değil. Tüm adaylara başarılar diliyorum.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.