Antalya'nın ‘ŞAHİN'i

SİYASET 24.12.2019 - 15:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya'nın ‘ŞAHİN'i

Gençlik yıllarımdan itibaren siyasetin içindeyim ve bugüne kadar siyasi hayatımda edindiğim en büyük tecrübem, planı, beklentisi, menfaati olmayan siyasilerin görevlerini hakkıyla yapabildikleri gerçeğidir. Bugün sizlere böyle birini anlatacağım. Daha önceleri de sohbetim vardı ama tam anlamıyla yaklaşık 2 yıl önce bu günlerde yapılan kongre sürecinde tanıdım Hasan Şahin'i… İlçe başkan adayı olduğu seçimde, ne kendisini ne de yöneticilerini il delegesi yazmayıp, bir fazla üyesinin gönlünü kazanmak istemesiyle daha ilk günden hepimizin saygısını kazanmıştı. Seçim sonrası ilk aradıkları kendisine destek olmayanlar, muhalefet edenler, karşısında çalışanlardı! "Seçim bitti, biriz birlikteyiz" mesajını tüm örgüte ilk günden vermişti. Mahalle temsilcilikleri belirlenme süreci geldiğinde "görev almak, katkı koymak isteyen herkes mahalle temsilcisidir, seçim yapıp mahalleleri bölmeyelim, isteyen herkes temsilcilikte görev alabilir" diyerek, Muratpaşa'da birlik beraberliğin önemini hissettirmeye başlamıştı. Genel seçimlerde bütün örgütünü sahaya indirip, her kararını ortak akılla alıp süreci çok iyi yönetirken, yerel seçimler öncesi örgütün önseçim isteği genel merkez tarafından iptal edilince, bütün meclis üyesi aday adaylarını toplayıp, Ankara'ya çıkarma yaptıktan sonra, örgütün isteği olan ön seçim kararını Ankara'dan koparıp almıştı. Ekibi ile birlikte son yıllarda yapılan en şaibesiz temayül yoklamasını gerçekleştirip, örgütünün gözünde bir kat daha değer kazanırken, Muratpaşa Belediyesi'nin Türkiye'nin oyunu en çok artıran ikinci belediye olmasında, kararlılığı ile en büyük pay sahiplerinden biri olmuştu. Telefonu her arayana açıkken, kapısını da hiç kimseye kapatmadı. Her isteyen istediği zaman görüşebildi kendisiyle… Dedim ya planı, beklentisi, menfaati yok diye! O yüzden kimi zaman taraf da oldu. Doğru bildiğinden şaşmadı, hiçbir zaman eğilip bükülmedi!  Gün geldi desteklediği il başkan adayının arkasında kapı gibi durdu, gün geldi desteklediği belediye başkan adayı için korkusuzca propaganda yaptı! Tüm örgütün hem fikir olduğu, Antalya'da AKP'nin İl Başkanından belediye başkanlarına, milletvekillerinden bakanlarına varana kadar koltuğunun hakkını vererek çok sert muhalefet yaptı. "Tabelacı Menderes" tabiriyle iki güne bir aleyhinde açıklama yaptığı Menderes Türel'i koltuğundan edip, Büyükşehir Belediyesi'ne tekrar Altı Ok'lu bayrağın dikilmesinde en çok emeği geçenlerden biriyken, durmayıp, birçok milletvekilinin bile söylemeye korktuğu şeyleri Tayyip Erdoğan'a söyleyip, onun karşısında da halkının ve örgütünün hakkını savundu. İki gün önce tüm örgütün desteğini alarak güven tazeledi. Yine ne kendisini ne de yönetimini il delegesi yazmayıp, örgütünü bir kez daha onore etti.  Hasan Şahin CHP Antalya örgütü için bir şanstır ve ok yaydan çıkmış artık yolunda ilerleyecektir ! Siz hiç gözlerinde korku olan bir "ŞAHİN" gördünüz mü?

Gençlik yıllarımdan itibaren siyasetin içindeyim ve bugüne kadar siyasi hayatımda edindiğim en büyük tecrübem, planı, beklentisi, menfaati olmayan siyasilerin görevlerini hakkıyla yapabildikleri gerçeğidir. Bugün sizlere böyle birini anlatacağım.

Daha önceleri de sohbetim vardı ama tam anlamıyla yaklaşık 2 yıl önce bu günlerde yapılan kongre sürecinde tanıdım Hasan Şahin'i…

İlçe başkan adayı olduğu seçimde, ne kendisini ne de yöneticilerini il delegesi yazmayıp, bir fazla üyesinin gönlünü kazanmak istemesiyle daha ilk günden hepimizin saygısını kazanmıştı. Seçim sonrası ilk aradıkları kendisine destek olmayanlar, muhalefet edenler, karşısında çalışanlardı!

"Seçim bitti, biriz birlikteyiz" mesajını tüm örgüte ilk günden vermişti.

Mahalle temsilcilikleri belirlenme süreci geldiğinde "görev almak, katkı koymak isteyen herkes mahalle temsilcisidir, seçim yapıp mahalleleri bölmeyelim, isteyen herkes temsilcilikte görev alabilir" diyerek, Muratpaşa'da birlik beraberliğin önemini hissettirmeye başlamıştı.

Genel seçimlerde bütün örgütünü sahaya indirip, her kararını ortak akılla alıp süreci çok iyi yönetirken, yerel seçimler öncesi örgütün önseçim isteği genel merkez tarafından iptal edilince, bütün meclis üyesi aday adaylarını toplayıp, Ankara'ya çıkarma yaptıktan sonra, örgütün isteği olan ön seçim kararını Ankara'dan koparıp almıştı. Ekibi ile birlikte son yıllarda yapılan en şaibesiz temayül yoklamasını gerçekleştirip, örgütünün gözünde bir kat daha değer kazanırken, Muratpaşa Belediyesi'nin Türkiye'nin oyunu en çok artıran ikinci belediye olmasında, kararlılığı ile en büyük pay sahiplerinden biri olmuştu.

Telefonu her arayana açıkken, kapısını da hiç kimseye kapatmadı. Her isteyen istediği zaman görüşebildi kendisiyle…

Dedim ya planı, beklentisi, menfaati yok diye! O yüzden kimi zaman taraf da oldu. Doğru bildiğinden şaşmadı, hiçbir zaman eğilip bükülmedi! 

Gün geldi desteklediği il başkan adayının arkasında kapı gibi durdu, gün geldi desteklediği belediye başkan adayı için korkusuzca propaganda yaptı!

Tüm örgütün hem fikir olduğu, Antalya'da AKP'nin İl Başkanından belediye başkanlarına, milletvekillerinden bakanlarına varana kadar koltuğunun hakkını vererek çok sert muhalefet yaptı.

"Tabelacı Menderes" tabiriyle iki güne bir aleyhinde açıklama yaptığı Menderes Türel'i koltuğundan edip, Büyükşehir Belediyesi'ne tekrar Altı Ok'lu bayrağın dikilmesinde en çok emeği geçenlerden biriyken, durmayıp, birçok milletvekilinin bile söylemeye korktuğu şeyleri Tayyip Erdoğan'a söyleyip, onun karşısında da halkının ve örgütünün hakkını savundu.

İki gün önce tüm örgütün desteğini alarak güven tazeledi. Yine ne kendisini ne de yönetimini il delegesi yazmayıp, örgütünü bir kez daha onore etti.  Hasan Şahin CHP Antalya örgütü için bir şanstır ve ok yaydan çıkmış artık yolunda ilerleyecektir !

Siz hiç gözlerinde korku olan bir "ŞAHİN" gördünüz mü?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.