Bu da Özgürlük Bandosu

GÜNDEM 24.12.2019 - 20:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bu da Özgürlük Bandosu

Manavgat Belediyesi ilçede bir ilke imza attı. Belediye kurdukları bandoya Özgürlük adını verdi.

haberimizvar.nerManavgat Belediyesi ‘Özgürlük Bandosu’ adını verdiği ekip oluşturdu. Ekip ilk çalışmasını yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal medya hesabından ekibin ilk çalışmasını ‘Manavgat’ta bir ilk’ diye duyurdu. BAŞKAN ANLATTI Başkan Sözen, paylaşımında yeni kurdukları bandoyu şöyle anlattı: “ Manavgat’ta bir ilk... Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu Manavgat Belediyesi bünyesinde "ÖZGÜRLÜK" adını verdiğimiz bandomuz kuruldu. Kuruculuğunu ve çalıştırıcılıklarını THM Topluluğu Korosu şefi Onur Gök ve Deniz Kuvvetlerinden emekli bandocu Aslan Hayran'ın yaptığı Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu, ilk çalışmalarına, başladı. Ağırlıklı olarak belediye çalışanlarımızdan oluşturduğumuz bandomuz, etkinliklerimizde halkımızla buluşmak için tüm sevdalarıyla çalışıyor.” 
Manavgat Belediyesi ilçede bir ilke imza attı. Belediye kurdukları bandoya Özgürlük adını verdi.

haberimizvar.nerManavgat Belediyesi ‘Özgürlük Bandosu’ adını verdiği ekip oluşturdu. Ekip ilk çalışmasını yaptı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal medya hesabından ekibin ilk çalışmasını ‘Manavgat’ta bir ilk’ diye duyurdu.

BAŞKAN ANLATTI

Başkan Sözen, paylaşımında yeni kurdukları bandoyu şöyle anlattı: “

Manavgat’ta bir ilk...

Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu

Manavgat Belediyesi bünyesinde "ÖZGÜRLÜK" adını verdiğimiz bandomuz kuruldu. Kuruculuğunu ve çalıştırıcılıklarını THM Topluluğu Korosu şefi Onur Gök ve Deniz Kuvvetlerinden emekli bandocu Aslan Hayran'ın yaptığı Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu, ilk çalışmalarına, başladı. Ağırlıklı olarak belediye çalışanlarımızdan oluşturduğumuz bandomuz, etkinliklerimizde halkımızla buluşmak için tüm sevdalarıyla çalışıyor.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.