Kongrelere müdahil olan sandıktan cevabını alır

GÜNDEM 26.12.2019 - 11:34, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Kongrelere müdahil olan sandıktan cevabını alır

Mazbatasını alan CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, “Cumhuriyet Halk Partisinin örgütleri her şeyin üstündedir. Ve üye, delege, örgüt yönetimi, genel merkez demokrasi anlayışının olmazsa olmazlarıdır. Bu hiyerarşik anlayışa hiç bir milletvekili, belediye başkanı veya genel merkez yöneticisi müdahil olmamalıdır. Tarih tekerrürden ibarettir. Müdahil olunması durumunda 100 yıllık şanlı tarihî ile bu örgütün onurlu üyeleri/delegeleri cevabı sandıkta en iyi şekilde verecektir.” dedi.

haberimizvar.net-Yeniden CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı’na seçilen Yıldıray Çıldır, yeni yönetimiyle birlikte mazbatasını aldı. Çıldır, www.haberimizvar.net’e kongre sürecini değerlendirdi. Çıldır, şöyle konuştu: “İlçe kongrelerimiz devam ediyor. Seçilen ilçe başkanlarımızı kutluyor, seçilecek olanlara da şimdiden başarılar diliyorum. Kongrelerimizin parti içerisinde demokrasi şölenine dönüşmesini temenni ediyor, hiç bir partilimiz ve adayımızın kongre salonuna nasıl parti bilinci ile girdi ise, kongre sonunda aynı birleştirici ve partililik düşüncesi ile kırılmadan kırmadan çıkmasını ümit ediyorum. Bildiğiniz üzere son kongrelerimiz 2 yıl önce yapılmıştı. Ve tüzüğümüz gereği 2 yıl doldu ve kongreler takvimi devam ediyor. Bu 2 yıl içinde bir genel seçim, bir de yerel seçim geçirdik. BÖCEK’LE BERABER KAZANDIK Siyasi tarihimize ittifakta kurduğumuz İYİ Parti adında bir parti eklendi ve Antalya'da 250 bin oy aldılar ve 3 vekil çıkardılar. Yerel seçimlerde yine ittifak ortağımızla beraber, bugüne kadar almadığımız kadar 8 ilçe belediyesini kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hatta ittifak ortağımızda 2 belediye aldı. En önemlisi Büyükşehir Belediyesini Sayın Muhittin Böcek’le beraber tekrar kazandık. ÇIKAR SİYASETİ İl başkanlığı ve ilçe başkanlıklarının böylesi başarılı olduğu bir ortamda, mesnetsizce başarısızlık algısı oluşturmaya çalışmak sadece ve sadece çıkar siyaseti ve hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisinin örgütleri her şeyin üstündedir. Ve üye, delege, örgüt yönetimi, genel merkez demokrasi anlayışının olmazsa olmazlarıdır. Bu hiyerarşik anlayışa hiç bir milletvekili, belediye başkanı veya genel merkez yöneticisi müdahil olmamalıdır. Tarih tekerrürden ibarettir. Müdahil olunması durumunda 100 yıllık şanlı tarihî ile bu örgütün onurlu üyeleri/delegeleri cevabı sandıkta en iyi şekilde verecektir. YOL YÜRÜMEYE DEVAM CHP Korkuteli İlçe Örgütü olarak bugüne kadar kimseye bağlı olmadan dik duruşumuz ne ise bundan sonrada parti içi demokrasi adına inandığımız değerler uğruna dik duruşumuz eğilmeden, bükülmeden devam edecektir. Partimizi bir adım öteye taşıyanlarla yol yürümeye devam edeceğiz. Davamız Mustafa Kemal'in yolu, hedefimiz iktidardır.” 
Mazbatasını alan CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır, “Cumhuriyet Halk Partisinin örgütleri her şeyin üstündedir. Ve üye, delege, örgüt yönetimi, genel merkez demokrasi anlayışının olmazsa olmazlarıdır. Bu hiyerarşik anlayışa hiç bir milletvekili, belediye başkanı veya genel merkez yöneticisi müdahil olmamalıdır. Tarih tekerrürden ibarettir. Müdahil olunması durumunda 100 yıllık şanlı tarihî ile bu örgütün onurlu üyeleri/delegeleri cevabı sandıkta en iyi şekilde verecektir.” dedi.

haberimizvar.net-Yeniden CHP Korkuteli İlçe Başkanlığı’na seçilen Yıldıray Çıldır, yeni yönetimiyle birlikte mazbatasını aldı. Çıldır, www.haberimizvar.net’e kongre sürecini değerlendirdi. Çıldır, şöyle konuştu: “İlçe kongrelerimiz devam ediyor. Seçilen ilçe başkanlarımızı kutluyor, seçilecek olanlara da şimdiden başarılar diliyorum. Kongrelerimizin parti içerisinde demokrasi şölenine dönüşmesini temenni ediyor, hiç bir partilimiz ve adayımızın kongre salonuna nasıl parti bilinci ile girdi ise, kongre sonunda aynı birleştirici ve partililik düşüncesi ile kırılmadan kırmadan çıkmasını ümit ediyorum. Bildiğiniz üzere son kongrelerimiz 2 yıl önce yapılmıştı. Ve tüzüğümüz gereği 2 yıl doldu ve kongreler takvimi devam ediyor. Bu 2 yıl içinde bir genel seçim, bir de yerel seçim geçirdik.

BÖCEK’LE BERABER KAZANDIK

Siyasi tarihimize ittifakta kurduğumuz İYİ Parti adında bir parti eklendi ve Antalya'da 250 bin oy aldılar ve 3 vekil çıkardılar. Yerel seçimlerde yine ittifak ortağımızla beraber, bugüne kadar almadığımız kadar 8 ilçe belediyesini kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hatta ittifak ortağımızda 2 belediye aldı. En önemlisi Büyükşehir Belediyesini Sayın Muhittin Böcek’le beraber tekrar kazandık.

ÇIKAR SİYASETİ

İl başkanlığı ve ilçe başkanlıklarının böylesi başarılı olduğu bir ortamda, mesnetsizce başarısızlık algısı oluşturmaya çalışmak sadece ve sadece çıkar siyaseti ve hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisinin örgütleri her şeyin üstündedir. Ve üye, delege, örgüt yönetimi, genel merkez demokrasi anlayışının olmazsa olmazlarıdır. Bu hiyerarşik anlayışa hiç bir milletvekili, belediye başkanı veya genel merkez yöneticisi müdahil olmamalıdır. Tarih tekerrürden ibarettir. Müdahil olunması durumunda 100 yıllık şanlı tarihî ile bu örgütün onurlu üyeleri/delegeleri cevabı sandıkta en iyi şekilde verecektir.

YOL YÜRÜMEYE DEVAM

CHP Korkuteli İlçe Örgütü olarak bugüne kadar kimseye bağlı olmadan dik duruşumuz ne ise bundan sonrada parti içi demokrasi adına inandığımız değerler uğruna dik duruşumuz eğilmeden, bükülmeden devam edecektir. Partimizi bir adım öteye taşıyanlarla yol yürümeye devam edeceğiz. Davamız Mustafa Kemal'in yolu, hedefimiz iktidardır.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.