Bayar da ‘ben sen yok, biz varız’ dedi

GÜNDEM 30.12.2019 - 16:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bayar da ‘ben sen yok, biz varız’ dedi

CHP Kepez İlçe Örgütü’nün ardından Konyaaltı İlçe Örgütü, Vartolular Derneği ve Kızıltoprak delegeleriyle buluşan İl başkan adayı Bayar, Başkan Böcek’in sloganıyla hitap ederek, “Ben, sen yok biz varız” dedi.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, bugün Kepez İlçe Örgütü’nün ardından Konyaaltı İlçe Örgütü, Vartolular Derneği ve Kızıltoprak delegeleriyle bir araya geldi. Bayar, ziyaretlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sloganı olan ‘ben, sen yok biz varız’ kullanması dikkat çekti. DURUK İL YÖNETİMİNDE EŞİT DAĞILIM İSTEDİ CHP Konyaaltı İlçe Başkanı onur Duruk ve yönetimi tarafından karşılanan Bayar, “Konyaaltı’nda yüzde 66 olan oy oranımızı yüzde 76 çıkarmak hedefimiz olmalı.  Antalya merkezdeki 3 ilçemiz bir bütündür. Bu nedenle ilçelerimiz birlikte çalışmalıdır, bu bizim olmazsa olmazımızdır.  Ben, sen yok biz varız” dedi. İlçe Başkanı Duruk ise, Bayar’ın seçilmesi halinde il yönetiminde eşit dağılım yapması vurgusunu yaptı. Vartolular Derneği ziyaretinin ardından Kızıltoprak delegeleriyle buluşan İl Başkan Adayı Bayar, destek istedi.      
CHP Kepez İlçe Örgütü’nün ardından Konyaaltı İlçe Örgütü, Vartolular Derneği ve Kızıltoprak delegeleriyle buluşan İl başkan adayı Bayar, Başkan Böcek’in sloganıyla hitap ederek, “Ben, sen yok biz varız” dedi.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkan Adayı Nusret Bayar, bugün Kepez İlçe Örgütü’nün ardından Konyaaltı İlçe Örgütü, Vartolular Derneği ve Kızıltoprak delegeleriyle bir araya geldi. Bayar, ziyaretlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in sloganı olan ‘ben, sen yok biz varız’ kullanması dikkat çekti.

DURUK İL YÖNETİMİNDE EŞİT DAĞILIM İSTEDİ

CHP Konyaaltı İlçe Başkanı onur Duruk ve yönetimi tarafından karşılanan Bayar, “Konyaaltı’nda yüzde 66 olan oy oranımızı yüzde 76 çıkarmak hedefimiz olmalı.  Antalya merkezdeki 3 ilçemiz bir bütündür. Bu nedenle ilçelerimiz birlikte çalışmalıdır, bu bizim olmazsa olmazımızdır.  Ben, sen yok biz varız” dedi. İlçe Başkanı Duruk ise, Bayar’ın seçilmesi halinde il yönetiminde eşit dağılım yapması vurgusunu yaptı. Vartolular Derneği ziyaretinin ardından Kızıltoprak delegeleriyle buluşan İl Başkan Adayı Bayar, destek istedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.