CHP Kepez ‘Kanal İstanbul’a itiraz etti

GÜNDEM 02.01.2020 - 20:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Kepez ‘Kanal İstanbul’a itiraz etti

CHP Kepez ilçe yönetimi de Kanal İstanbul için hazırlanan ÇED raporuna itiraz etti. Projenin tüm Türkiye’yi ilgilendirdiğini dile getiren CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Halkın kaynaklarının rant projelerine harcanmasına karşıyız” dedi.

haberimizvar.net- Kanal İstanbul projesiyle ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna itiraz etmek için Türkiye genelinde başlatılan imza kampanyasına CHP Kepez İlçe örgütü de katıldı. CHP Kepez ilçe yönetim kurulu üyeleri itiraz dilekçelerini, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gönderilmek üzere Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teslim etti. ‘RANT PROJELERİNE KARŞIYIZ’ Projenin sadece İstanbul’u değil tüm Türkiye’yi ilgilendirdiğini dile getiren CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “İstanbul’u ve doğal yaşamı yok edecek olan ‘Kanal İstanbul’ projesinin hayata geçirilmesini istemiyoruz. Halkın kaynaklarının rant projelerine harcanmasına karşıyız. CHP Kepez İlçe örgütü olarak Kanal İstanbul Projesi’nin iptal edilmesi için hazırladığımız itiraz dilekçelerimizi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim ettik” açıklaması yaptı. 
CHP Kepez ilçe yönetimi de Kanal İstanbul için hazırlanan ÇED raporuna itiraz etti. Projenin tüm Türkiye’yi ilgilendirdiğini dile getiren CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “Halkın kaynaklarının rant projelerine harcanmasına karşıyız” dedi.

haberimizvar.net- Kanal İstanbul projesiyle ilgili hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna itiraz etmek için Türkiye genelinde başlatılan imza kampanyasına CHP Kepez İlçe örgütü de katıldı. CHP Kepez ilçe yönetim kurulu üyeleri itiraz dilekçelerini, İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne gönderilmek üzere Antalya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teslim etti.

‘RANT PROJELERİNE KARŞIYIZ’

Projenin sadece İstanbul’u değil tüm Türkiye’yi ilgilendirdiğini dile getiren CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, “İstanbul’u ve doğal yaşamı yok edecek olan ‘Kanal İstanbul’ projesinin hayata geçirilmesini istemiyoruz. Halkın kaynaklarının rant projelerine harcanmasına karşıyız. CHP Kepez İlçe örgütü olarak Kanal İstanbul Projesi’nin iptal edilmesi için hazırladığımız itiraz dilekçelerimizi Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne teslim ettik” açıklaması yaptı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.