Büyükşehir'den sokak hayvanlarına yardım

YAŞAM 06.01.2020 - 13:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Büyükşehir'den sokak hayvanlarına yardım

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü 2019 yılında Sahipsiz Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Acil İhbar Hattına gelen 9 bin 193 ihbara müdahale etti.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik acil müdahale, bakım ve koruma faaliyetlerine devam ediyor. Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü rehabilitasyon merkezi bünyesinde yer alan tam teşekküllü hayvan ambulansı ile 2019 yılında aldığı 9 bin ihbara anında müdahale etti.   SICAK YUVALARA KAVUŞTURULDU Yaralı hayvan, ısırma, hastalanma, saldırganlık ve sahipli hayvanlara yönelik ihbarları değerlendiren eden ekipler rehabilitasyon merkezinde de aşılama, kısırlaştırma ve sahiplendirme faaliyetlerini yaptı. Merkezde 969 kedi-köpek kısırlaştırması, 96 hayvana ağır cerrahi işlem, ortopedi ve kırık operasyonu, 3 bin 176 kuduz aşısı, 10 bin 745 iç-dış parazit, 3 bin 273 karma aşı yapılırken 209 sokak hayvanı da sahiplendirilerek sıcak yuvalarına teslim edildi. Ayrıca yıl boyu ev ve süs hayvanları satışı yapacak kişilere yönelik petshop eğitimi, yerel hayvan koruma görevlisi eğitimi ve ilkokullarda evcil hayvan eğitimleri verildi.    
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü 2019 yılında Sahipsiz Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Acil İhbar Hattına gelen 9 bin 193 ihbara müdahale etti.

haberimizvar.net-Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik acil müdahale, bakım ve koruma faaliyetlerine devam ediyor. Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürlüğü rehabilitasyon merkezi bünyesinde yer alan tam teşekküllü hayvan ambulansı ile 2019 yılında aldığı 9 bin ihbara anında müdahale etti.

 

SICAK YUVALARA KAVUŞTURULDU

Yaralı hayvan, ısırma, hastalanma, saldırganlık ve sahipli hayvanlara yönelik ihbarları değerlendiren eden ekipler rehabilitasyon merkezinde de aşılama, kısırlaştırma ve sahiplendirme faaliyetlerini yaptı. Merkezde 969 kedi-köpek kısırlaştırması, 96 hayvana ağır cerrahi işlem, ortopedi ve kırık operasyonu, 3 bin 176 kuduz aşısı, 10 bin 745 iç-dış parazit, 3 bin 273 karma aşı yapılırken 209 sokak hayvanı da sahiplendirilerek sıcak yuvalarına teslim edildi.

Ayrıca yıl boyu ev ve süs hayvanları satışı yapacak kişilere yönelik petshop eğitimi, yerel hayvan koruma görevlisi eğitimi ve ilkokullarda evcil hayvan eğitimleri verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.