Cahil cesareti!

GÜNDEM 09.01.2020 - 16:38, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Cahil cesareti!

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Atatürk ile ilgili ‘dinsizliği getirdi’ açıklaması yapan Tuğçe Kazaz ile ilgili “Cahil cesareti!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Tuğçe Kazaz’ın Atatürk’le ilgili dile getirdiği sözlere karşılık yazılı açıklama yaptı. Kumbul, açıklamasında şunları kaydetti: “Tuğçe Kazaz adındaki kerameti kendinden menkul bir manken eskisi bir cahil, Atatürk’ün dinsizliği getirdiğini savunarak hakaret etmiş. Ne yazık ki ülkemiz 17 yıllık AKP iktidarında, eğitimde, sağlıkta, sosyal güvenlikte gerilediği gibi en büyük erozyonlardan birisini de kültür hayatımızda da yaşamıştır. Bu erozyon, ‘sanat’ ve ‘sanatçı’ gibi kavramların içini boşaltmış, meydan Tuğçe Kazaz gibi isimlere kalmıştır. Ülkesini, insanını, tarihini, kültürünü bilmeyenler kişisel ikballeri uğruna her türlü yalana iftiraya sarılmaktadırlar. GEREKEN SAYGI GÖSTERİLMELİ Bu ülke nice büyük sanatçılar yetiştirmiştir ve yetiştirecektir. Bugün yaşadıklarımız geçicidir ve gerçek sanatçılarımız da yaşananların farkındadır. Bu farkındalıkları ile de gereken saygıyı görmektedirler. Cahil cesareti içerisinde olan bu tipler bilmelidirler ki; tarihin çöplüğü kendileri gibi isimlerle doludur.  Tuğçe Kazaz da tarihin çöplüğünde yerini alacaktır. Tuğçe Kazaz gibi birisine cevabı, bu toprakların yetiştirdiği en büyük ozanlardan, Aşık Veysel’den bir dörtlükle cevap vermek istiyoruz. İnsan bir deryadır ilimle mahir. İlimsiz insanın şöhreti zahir. Cahilden iyilik beklenmez ahir İşleği ameli hâli yalandır:”
CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Atatürk ile ilgili ‘dinsizliği getirdi’ açıklaması yapan Tuğçe Kazaz ile ilgili “Cahil cesareti!” dedi.

haberimizvar.net-CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Tuğçe Kazaz’ın Atatürk’le ilgili dile getirdiği sözlere karşılık yazılı açıklama yaptı. Kumbul, açıklamasında şunları kaydetti: “Tuğçe Kazaz adındaki kerameti kendinden menkul bir manken eskisi bir cahil, Atatürk’ün dinsizliği getirdiğini savunarak hakaret etmiş. Ne yazık ki ülkemiz 17 yıllık AKP iktidarında, eğitimde, sağlıkta, sosyal güvenlikte gerilediği gibi en büyük erozyonlardan birisini de kültür hayatımızda da yaşamıştır. Bu erozyon, ‘sanat’ ve ‘sanatçı’ gibi kavramların içini boşaltmış, meydan Tuğçe Kazaz gibi isimlere kalmıştır. Ülkesini, insanını, tarihini, kültürünü bilmeyenler kişisel ikballeri uğruna her türlü yalana iftiraya sarılmaktadırlar.

GEREKEN SAYGI GÖSTERİLMELİ

Bu ülke nice büyük sanatçılar yetiştirmiştir ve yetiştirecektir. Bugün yaşadıklarımız geçicidir ve gerçek sanatçılarımız da yaşananların farkındadır. Bu farkındalıkları ile de gereken saygıyı görmektedirler. Cahil cesareti içerisinde olan bu tipler bilmelidirler ki; tarihin çöplüğü kendileri gibi isimlerle doludur.  Tuğçe Kazaz da tarihin çöplüğünde yerini alacaktır. Tuğçe Kazaz gibi birisine cevabı, bu toprakların yetiştirdiği en büyük ozanlardan, Aşık Veysel’den bir dörtlükle cevap vermek istiyoruz. İnsan bir deryadır ilimle mahir. İlimsiz insanın şöhreti zahir. Cahilden iyilik beklenmez ahir İşleği ameli hâli yalandır:”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.