'İnsan odaklı hizmetler yapacağız'

SİYASET 16.02.2024 - 11:05, Güncelleme: 16.02.2024 - 11:05
 

'İnsan odaklı hizmetler yapacağız'

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, "Belediyecilik sadece bir imar, inşaat, şantiye alanı değildir. Temiz yaşanabilir bir çevre belediyenin olmazsa olmazı. İmarda da insan yaşamını öncelikleyen bir kent düşünüyoruz. Biz Kepez'de insan odaklı hizmetler yapacağız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez bölgesindeki tüm mahalleleri ziyaret etmeye, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Şelale Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocagöz, dünyanın ziyaret ettiği Şelale Mahallesi'nin hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi. Mesut Kocagöz, "Kepezimize hizmet edebilmek için yoğun bir tempo bizi bekliyor. Önümüzdeki dönemde sizlerle birlikte çalışacağız. Vatandaş odaklı çalışmalara imza atacağız. Yapacağımız işlerde vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için belirleyici olacak. İnsan odaklı hizmet edeceğiz. Kepez'de hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Halka rağmen değil, halkla beraber sizlerin taleplerini yerine getireceğiz" dedi. ANTALYA'NIN GELECEĞİ KEPEZ CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, dünya turizminin başkenti olan Antalya'da Kepez'in 'Antalya' diye tamamlandığını vurgulayarak, şunları söyledi: "Dünya turizminin başkenti olan Antalya'da bir Kepez var ki, Kepez'i Antalya diye tanımlayamıyoruz. Çünkü bu kentte acı var, 55 ilden büyük olan Kepez hala bir köy. 650 bin nüfuslu Kepez'imizde hala yoksulluk ve yokluk varsa, burada bir paylaşım hatası, burada bir rant vardır. Biz Kepez'e eşit hizmet getirmeye geliyor" dedi. CHP Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün büyük ilgi ve destekle karşılandığı Şelale Mahallesi'ndeki ziyaretine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, CHP Antalya eski Milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya eski milletvekilleri Tuncay Ercenk ve İl eski Başkanı Ömer Melli de katıldı.
CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, "Belediyecilik sadece bir imar, inşaat, şantiye alanı değildir. Temiz yaşanabilir bir çevre belediyenin olmazsa olmazı. İmarda da insan yaşamını öncelikleyen bir kent düşünüyoruz. Biz Kepez'de insan odaklı hizmetler yapacağız" dedi.

haberimizvar.net- CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez bölgesindeki tüm mahalleleri ziyaret etmeye, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Şelale Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocagöz, dünyanın ziyaret ettiği Şelale Mahallesi'nin hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi. Mesut Kocagöz, "Kepezimize hizmet edebilmek için yoğun bir tempo bizi bekliyor. Önümüzdeki dönemde sizlerle birlikte çalışacağız. Vatandaş odaklı çalışmalara imza atacağız. Yapacağımız işlerde vatandaşlarımızın memnuniyeti bizler için belirleyici olacak. İnsan odaklı hizmet edeceğiz. Kepez'de hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Halka rağmen değil, halkla beraber sizlerin taleplerini yerine getireceğiz" dedi.

ANTALYA'NIN GELECEĞİ KEPEZ

CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, dünya turizminin başkenti olan Antalya'da Kepez'in 'Antalya' diye tamamlandığını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Dünya turizminin başkenti olan Antalya'da bir Kepez var ki, Kepez'i Antalya diye tanımlayamıyoruz. Çünkü bu kentte acı var, 55 ilden büyük olan Kepez hala bir köy. 650 bin nüfuslu Kepez'imizde hala yoksulluk ve yokluk varsa, burada bir paylaşım hatası, burada bir rant vardır. Biz Kepez'e eşit hizmet getirmeye geliyor" dedi.

CHP Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün büyük ilgi ve destekle karşılandığı Şelale Mahallesi'ndeki ziyaretine CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Çoban, CHP Antalya eski Milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya eski milletvekilleri Tuncay Ercenk ve İl eski Başkanı Ömer Melli de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.