Instagram'a kısıtlama

GÜNDEM 19.09.2019 - 20:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Instagram'a kısıtlama

Instagram getirdiği yeni bir uygulama ile bundan böyle 18 yaşının altındaki kullanıcılarına sağlıksız zayıflama ve estetik reklamlarını göstermeyecek.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde birçok tartışmanın odak noktası olan kilo verme ürünlerinin reklamları hala tartışmaları sürdürürken, Instagram‘dan resmi bir karar geldi. Platform, 18 yaşın altındaki kişilerin, tartışmalı bir influencer pazarlaması hedefi olmaması için kilo verme ürünlerini ya da estetik ameliyat türlerini tanıtan yayınları görmelerini engelleyecek. ENGELLENECEK Yeni düzenleme ile bazı durumlarda gönderiler bile kaldırılabilecek. Bir gönderi belirli diyet veya kilo verme ürünleriyle ilgili mucizevi bir iddiada bulunuyorsa ve bir indirim kodu gibi ticari bir teklifle bağlantılıysa tümüyle gönderi kaldırılacak. Bu gönderilerin kaldırılması ile beraber gençlerin bu tarz zararlı, fayda sağlamayan ve sağlıksız ürünler kullanmak istemesi engellenecek. 
Instagram getirdiği yeni bir uygulama ile bundan böyle 18 yaşının altındaki kullanıcılarına sağlıksız zayıflama ve estetik reklamlarını göstermeyecek.

haberimizvar.net- Geçtiğimiz günlerde birçok tartışmanın odak noktası olan kilo verme ürünlerinin reklamları hala tartışmaları sürdürürken, Instagram‘dan resmi bir karar geldi. Platform, 18 yaşın altındaki kişilerin, tartışmalı bir influencer pazarlaması hedefi olmaması için kilo verme ürünlerini ya da estetik ameliyat türlerini tanıtan yayınları görmelerini engelleyecek.

ENGELLENECEK

Yeni düzenleme ile bazı durumlarda gönderiler bile kaldırılabilecek. Bir gönderi belirli diyet veya kilo verme ürünleriyle ilgili mucizevi bir iddiada bulunuyorsa ve bir indirim kodu gibi ticari bir teklifle bağlantılıysa tümüyle gönderi kaldırılacak. Bu gönderilerin kaldırılması ile beraber gençlerin bu tarz zararlı, fayda sağlamayan ve sağlıksız ürünler kullanmak istemesi engellenecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.