İranlı kadınların direnişine Antalya'dan destek

GÜNDEM 02.10.2022 - 18:13, Güncelleme: 02.10.2022 - 18:27
 

İranlı kadınların direnişine Antalya'dan destek

İran'da katledilen Mahsa Amini ve direnen İranlı kadınlar için bugün Antalya Kadın Platformu dayanışma eylemi düzenledi. Eylemde; “İran’da, Türkiye’de, her yerde özgürlük” sloganları atıldı.

haberimizvar.net- 14 Eylül tarihinde İran'da 'ahlak polisi' tarafından darp edilerek gözaltına alınan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mahsa Amini'ye destek eylemleri devam ediyor. Antalya Kadın Platformu'nun öncülüğünde İran rejimine tepki gösteren Antalyalı ve Antalya'da yerleşik olarak yaşayan İranlı kadınlar Attalos Heykeli önünde basın açıklaması yaptı. CHP Antalya İl Örgütü yöneticilerinin yanı sıra Antalya'da yaşayan İranlı kadınların da katıldığı eylemde yurttaşlar,' pankart açtı. Protesto öncesinde alanda geniş güvenlik önlemlerinin alındığı dikkat çekti. Yıllardır İranlı kadınların, yaşamlarına ve yaşam tarzlarına müdahale edilmesine karşı mücadele ettiklerini belirten yurttaşlar, özgürlük için Antalya'dan tüm dünyaya seslendi.
İran'da katledilen Mahsa Amini ve direnen İranlı kadınlar için bugün Antalya Kadın Platformu dayanışma eylemi düzenledi. Eylemde; “İran’da, Türkiye’de, her yerde özgürlük” sloganları atıldı.

haberimizvar.net- 14 Eylül tarihinde İran'da 'ahlak polisi' tarafından darp edilerek gözaltına alınan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mahsa Amini'ye destek eylemleri devam ediyor. Antalya Kadın Platformu'nun öncülüğünde İran rejimine tepki gösteren Antalyalı ve Antalya'da yerleşik olarak yaşayan İranlı kadınlar Attalos Heykeli önünde basın açıklaması yaptı.

CHP Antalya İl Örgütü yöneticilerinin yanı sıra Antalya'da yaşayan İranlı kadınların da katıldığı eylemde yurttaşlar,' pankart açtı. Protesto öncesinde alanda geniş güvenlik önlemlerinin alındığı dikkat çekti. Yıllardır İranlı kadınların, yaşamlarına ve yaşam tarzlarına müdahale edilmesine karşı mücadele ettiklerini belirten yurttaşlar, özgürlük için Antalya'dan tüm dünyaya seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.