Irmak kenarında plaj futbolu

SPOR 29.08.2023 - 09:57, Güncelleme: 29.08.2023 - 09:57
 

Irmak kenarında plaj futbolu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Manavgat Belediyesi’nin bir ilke imza atarak Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabında şampiyon Pier Loti- Sunthalia oldu.Ana

Manavgat Belediyesi ve TFF’nin birlikte düzenlediği Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı’nda bu yıl bir ilke imza atılarak Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda düzenlendi. Kent merkezinde düzenlenen ve 3 gün süren Plaj Futbolu’na, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetimi, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, oda başkanları, stk temsilcileri ve binlerce Manavgatlı katıldı. Festival havasında gerçekleşen Plaj Futbolu’nda, çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla Manavgat Belediyesi tarafından şişme oyun grupları da kuruldu. Ayrıca, emekçi Toros Kadınları da tezgah açarak el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünlerini 3 gün boyunca Manavgatlıların beğenisine sundu. KIRAN KIRANA MÜCADELE 4 takımın yer aldığı Plaj Futbolu, izleyenlere müthiş bir futbol zevki yaşattı. 3 gün boyunca kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Pier Loti- Sunthalia şampiyonluğa ulaştı. Çimhan-Sarılar Spor 2’nci olurken,  Novamal 3’ncü, ÖZ-MAT Elektrik ise 4’ncü oldu. Turnuvada ilk golü Mert Kadir Güzel atarken gol kralı ise 10 golle Orhan Mamadov oldu. 59 golün atıldığı turnuvada en iyi kaleci ise Elçin Kasımov oldu. Turnuvada başarı gösteren sporcular ödüllerini Başkan Şükrü Sözen, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin’in elinden aldı. Sporcular, bu yıl bir ilke imza atarak plaj futbolunu ırmak kenarında gerçekleştiren Manavgat Belediyesi’ne teşekkür ederek bölgenin hareketlilik kazandığını da dile getirdi. TFF spikeri Oktay Sarı ise Türkiye’nin birçok yerinde maç anlattığını ancak organizasyon, heyecan, katılım, adrenalin ve saha bütünlüğünün en iyi Manavgat’ta olduğunu belirterek Türkiye şampiyonasının Manavgat’ta gerçekleşmesinin gerektiğini söyledi. SÖZEN; “BÖLGEYİ SPOR ALANI YAPACAĞIZ” Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Plaj Futbolu’nun ilk defa ırmak kenarında gerçekleştiğini belirterek bölgenin kalıcı olacağını ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, “Göreve geldiğimiz ilk yıllardan itibaren Plaj Futbolunu düzenli olarak yapıyorduk ancak pandemi ve yangın nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştık. Yaşam ve hayat devam ediyor. Yaşama dahil olabilmek adına sosyal ve sportif faaliyetlere ihtiyacımız var. Plaj futbolunun ardından yine burada plaj voleybolu maçlarımızı da gerçekleştireceğiz. Irmak kenarında Plaj futbolu olur mu dediler. Yaptık, çokta güzel oldu. İnsanlarımız yürüyerek gelebiliyor. Yıllardır Boğaz Otel’de yapıyorduk bu etkinliğimizi ama ulaşım konusunda zorluk yaşanmaya başlamıştı. Bu devasa alanı bu tarz spor aktivitelerin merkezi yapmayı hedefliyoruz. İnsanların ve gençlerimizin nefes alacağı bir alana dönüştüreceğiz. Bu alanın yapımında görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, turnuvaya katılan sporcularımıza kariyerlerinde başarılar diliyorum” dedi.      
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Manavgat Belediyesi’nin bir ilke imza atarak Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda ortaklaşa düzenlediği Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabında şampiyon Pier Loti- Sunthalia oldu.Ana

Manavgat Belediyesi ve TFF’nin birlikte düzenlediği Türkiye Plaj Futbol Ligi Manavgat Etabı’nda bu yıl bir ilke imza atılarak Yukarı Pazarcı Mahallesi Irmak Kenarı’nda düzenlendi. Kent merkezinde düzenlenen ve 3 gün süren Plaj Futbolu’na, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve yönetimi, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, oda başkanları, stk temsilcileri ve binlerce Manavgatlı katıldı. Festival havasında gerçekleşen Plaj Futbolu’nda, çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla Manavgat Belediyesi tarafından şişme oyun grupları da kuruldu. Ayrıca, emekçi Toros Kadınları da tezgah açarak el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünlerini 3 gün boyunca Manavgatlıların beğenisine sundu.

KIRAN KIRANA MÜCADELE

4 takımın yer aldığı Plaj Futbolu, izleyenlere müthiş bir futbol zevki yaşattı. 3 gün boyunca kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Pier Loti- Sunthalia şampiyonluğa ulaştı. Çimhan-Sarılar Spor 2’nci olurken,  Novamal 3’ncü, ÖZ-MAT Elektrik ise 4’ncü oldu. Turnuvada ilk golü Mert Kadir Güzel atarken gol kralı ise 10 golle Orhan Mamadov oldu. 59 golün atıldığı turnuvada en iyi kaleci ise Elçin Kasımov oldu. Turnuvada başarı gösteren sporcular ödüllerini Başkan Şükrü Sözen, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin’in elinden aldı. Sporcular, bu yıl bir ilke imza atarak plaj futbolunu ırmak kenarında gerçekleştiren Manavgat Belediyesi’ne teşekkür ederek bölgenin hareketlilik kazandığını da dile getirdi. TFF spikeri Oktay Sarı ise Türkiye’nin birçok yerinde maç anlattığını ancak organizasyon, heyecan, katılım, adrenalin ve saha bütünlüğünün en iyi Manavgat’ta olduğunu belirterek Türkiye şampiyonasının Manavgat’ta gerçekleşmesinin gerektiğini söyledi.

SÖZEN; “BÖLGEYİ SPOR ALANI YAPACAĞIZ”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Plaj Futbolu’nun ilk defa ırmak kenarında gerçekleştiğini belirterek bölgenin kalıcı olacağını ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, “Göreve geldiğimiz ilk yıllardan itibaren Plaj Futbolunu düzenli olarak yapıyorduk ancak pandemi ve yangın nedeniyle ara vermek zorunda kalmıştık. Yaşam ve hayat devam ediyor. Yaşama dahil olabilmek adına sosyal ve sportif faaliyetlere ihtiyacımız var. Plaj futbolunun ardından yine burada plaj voleybolu maçlarımızı da gerçekleştireceğiz. Irmak kenarında Plaj futbolu olur mu dediler. Yaptık, çokta güzel oldu. İnsanlarımız yürüyerek gelebiliyor. Yıllardır Boğaz Otel’de yapıyorduk bu etkinliğimizi ama ulaşım konusunda zorluk yaşanmaya başlamıştı. Bu devasa alanı bu tarz spor aktivitelerin merkezi yapmayı hedefliyoruz. İnsanların ve gençlerimizin nefes alacağı bir alana dönüştüreceğiz. Bu alanın yapımında görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyor, turnuvaya katılan sporcularımıza kariyerlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.