İş adamına işkence ile imza

ASAYİŞ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 31.08.2023 - 10:47, Güncelleme: 31.08.2023 - 10:47
 

İş adamına işkence ile imza

Şişli'de daha önce birlikte iş yaptıkları işadamını kaçırarak işkenceyle zorla senet imzalatıp, 14 bin dolar parasını aldıkları iddia edilen 10 şüpheli polis tarafından yakalandı.

haberimizvar.net- Şüphelilerin işadamını kaçırdıkları ve işyerinde darbettikleri anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Şüphelilerden 6’sı tutuklandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne başvuran mağdur A.A.Q.A. Şişli’de zorla bir araca bindirilerek kaçırıldığını, Gaziosmanpaşa’da adresini bilmediği bir yere götürüldüğünü söyledi. A.A.Q.A. kendisini kaçıran kişiler tarafından darbedilip işkence gördüğünü ve kendisine 270 bin dolarlık senet imzalatıldığını iddia etti. İşadamı aynı şüphelilerin 14 bin dolar parasını aldığını da söyledi. Şüphelilerin, 270 bin dolarlık senetten geri kalan parayı bulması için, kendisini serbest bıraktığını anlatan A.A.Q.A polislerden yardım istedi. Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, kaçırma ve darp olayının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirlendi. Görüntülerde şüphelilerin minibüse bindirdikleri mağduru, bir binaya soktukları ardından darbettikleri görülüyor. Şüphelilerin kimlikleri kısa sürede tespit edildi. Polis ekipleri, 29 Ağustos Salı günü önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi; 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 pompalı av tüfeği ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüpheliler arasında bulunan A.Ö. yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan 10 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 
Şişli'de daha önce birlikte iş yaptıkları işadamını kaçırarak işkenceyle zorla senet imzalatıp, 14 bin dolar parasını aldıkları iddia edilen 10 şüpheli polis tarafından yakalandı.

haberimizvar.net- Şüphelilerin işadamını kaçırdıkları ve işyerinde darbettikleri anlar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Şüphelilerden 6’sı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne başvuran mağdur A.A.Q.A. Şişli’de zorla bir araca bindirilerek kaçırıldığını, Gaziosmanpaşa’da adresini bilmediği bir yere götürüldüğünü söyledi. A.A.Q.A. kendisini kaçıran kişiler tarafından darbedilip işkence gördüğünü ve kendisine 270 bin dolarlık senet imzalatıldığını iddia etti. İşadamı aynı şüphelilerin 14 bin dolar parasını aldığını da söyledi. Şüphelilerin, 270 bin dolarlık senetten geri kalan parayı bulması için, kendisini serbest bıraktığını anlatan A.A.Q.A polislerden yardım istedi.

Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, kaçırma ve darp olayının güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirlendi. Görüntülerde şüphelilerin minibüse bindirdikleri mağduru, bir binaya soktukları ardından darbettikleri görülüyor. Şüphelilerin kimlikleri kısa sürede tespit edildi. Polis ekipleri, 29 Ağustos Salı günü önceden belirlenen adreslere operasyon düzenledi; 10 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 1 pompalı av tüfeği ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüpheliler arasında bulunan A.Ö. yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan 10 kişi işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6’sı tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.