İş adamlarına haciz şoku

EKONOMİ 09.10.2019 - 13:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İş adamlarına haciz şoku

Ekonomik krizin önlenemez yükselişinden vatandaştan sonra en fazla etkilenen iş adamları oldu. İş adamları borçlarını ödeyemeyince vergi dairlerinin haciz şokuyla karşı karşıya kalıyor

haberimizvar.net Ekonomik krizin etkisiyle birçok firma kepenk kapatmaya başladı. İflasını açıklayanların ardı arkası kesilmezken bir de vergi daireleri borcu bulunan iş adamı ve esnafa haciz uygulamasının başlatılması ticaret hayatının belinin bükmeye başladı. Hacizlerin iş adamlarının lüks araçlarına yapılması dikkat çekti. ANTALYA’DA  DURUM Türkiye genelinde yaşanan bu durumdan Antalya’da nasibini alıyor. Vergi dairelerinin de haciz uygulaması başlatmadan önce, en az ortalama üç kere mükellefleri davet ettiği ancak davete icabet etmeyen mükelleflerin hacze gidildiği öğrenildi. Bu nedenle iş adamı ve esnafın mal varlıkları icra yoluyla satışa çıktı.
Ekonomik krizin önlenemez yükselişinden vatandaştan sonra en fazla etkilenen iş adamları oldu. İş adamları borçlarını ödeyemeyince vergi dairlerinin haciz şokuyla karşı karşıya kalıyor

haberimizvar.net Ekonomik krizin etkisiyle birçok firma kepenk kapatmaya başladı. İflasını açıklayanların ardı arkası kesilmezken bir de vergi daireleri borcu bulunan iş adamı ve esnafa haciz uygulamasının başlatılması ticaret hayatının belinin bükmeye başladı. Hacizlerin iş adamlarının lüks araçlarına yapılması dikkat çekti.

ANTALYA’DA  DURUM

Türkiye genelinde yaşanan bu durumdan Antalya’da nasibini alıyor. Vergi dairelerinin de haciz uygulaması başlatmadan önce, en az ortalama üç kere mükellefleri davet ettiği ancak davete icabet etmeyen mükelleflerin hacze gidildiği öğrenildi. Bu nedenle iş adamı ve esnafın mal varlıkları icra yoluyla satışa çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.