İş insanı bu kez TEGV için koşacak

GÜNDEM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.02.2022 - 11:25, Güncelleme: 05.02.2022 - 11:25
 

İş insanı bu kez TEGV için koşacak

Antalyalı iş insanı Ali Bıdı, bu yıl yapılacak olan Runtalya Maratonu'nda, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) adına yarışacak.

haberimizvar.net- Türkiye'nin 'Demir adamı' olarak bilinen, biyolojik yaşı 33 olarak tespit edilen 72 yaşındaki iş insanı ve milli sporcu Ali Bıdı, bu yıl Runtalya Maratonu'nda eğitim için koşacak. TEGV adına koşacağını söyleyen Ali Bıdı, “5 bin takipçim var. Her bir takipçimden TEGV vakfına 100'er TL eğitim bağışı yapmalarını istiyorum. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz, ama ben takipçilerimden en az 100 TL rica ediyorum" dedi. Yıllardır sağlık için spor yaptığını, 120 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini belirten Ali Bıdı, “Lütfen sağlıklı yaşayın. Sizler için yıllardır dil döküyorum. Bu kez de eğitim için rica ediyorum. Haydi pamuk eller cebe. Benim gibi sağlıklı olmak zor değil. Düzenli spor sağlık demektir" diye konuytu. RUNTALYA MARATONU Profesyonel atletlere hitap ettiği kadar, koşu deneyimi az olan amatör sporcuların da ilgi gösterdiği Runtalya Maratonu, sezonun ilk yarışı olması ve mevsimsel özellikleri ile ideal bir koşu. Her yıl mart ayında düzenlenen Runtalya, spor ve tatili bir araya getirmesi, tırmanışsız düz parkuru, güzergah üzerindeki şehir güzellikleri, tarihi dokusu ve dünyaca ünlü Antalya sahilini parkurunda bulundurmasıyla Türkiye'nin en sevilen koşularından biri kabul ediliyor.    
Antalyalı iş insanı Ali Bıdı, bu yıl yapılacak olan Runtalya Maratonu'nda, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) adına yarışacak.

haberimizvar.net- Türkiye'nin 'Demir adamı' olarak bilinen, biyolojik yaşı 33 olarak tespit edilen 72 yaşındaki iş insanı ve milli sporcu Ali Bıdı, bu yıl Runtalya Maratonu'nda eğitim için koşacak. TEGV adına koşacağını söyleyen Ali Bıdı, “5 bin takipçim var. Her bir takipçimden TEGV vakfına 100'er TL eğitim bağışı yapmalarını istiyorum. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz, ama ben takipçilerimden en az 100 TL rica ediyorum" dedi.

Yıllardır sağlık için spor yaptığını, 120 yaşına kadar yaşamayı hedeflediğini belirten Ali Bıdı, “Lütfen sağlıklı yaşayın. Sizler için yıllardır dil döküyorum. Bu kez de eğitim için rica ediyorum. Haydi pamuk eller cebe. Benim gibi sağlıklı olmak zor değil. Düzenli spor sağlık demektir" diye konuytu.

RUNTALYA MARATONU

Profesyonel atletlere hitap ettiği kadar, koşu deneyimi az olan amatör sporcuların da ilgi gösterdiği Runtalya Maratonu, sezonun ilk yarışı olması ve mevsimsel özellikleri ile ideal bir koşu. Her yıl mart ayında düzenlenen Runtalya, spor ve tatili bir araya getirmesi, tırmanışsız düz parkuru, güzergah üzerindeki şehir güzellikleri, tarihi dokusu ve dünyaca ünlü Antalya sahilini parkurunda bulundurmasıyla Türkiye'nin en sevilen koşularından biri kabul ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.