İşletmelere yılbaşı denetimi

RÖPORTAJ 30.12.2022 - 23:20, Güncelleme: 30.12.2022 - 23:20
 

İşletmelere yılbaşı denetimi

Konyaaltı Belediyesi yılbaşı öncesi, restoran ve alkol satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi kafe bar, restoran ve alkol satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinin genel temizliği, vatandaşa sunulan gıdaların son tüketim tarihleri ve hijyen durumu, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları gibi unsurlarda denetim yaptı. Konyaaltı halkının sağlığı ve huzurunun öncelikleri arasında olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bazı işletmelerin yılbaşı dolayısıyla özel olarak önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların yılbaşı dolayısıyla yapacakları alışverişlerinde sıkıntı yaşamamalarını amaçladıklarını belirten Başkan Esen, ‘’Yaptığımız denetimlerde işletme sahiplerinden, sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz. Bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum’’ dedi.  
Konyaaltı Belediyesi yılbaşı öncesi, restoran ve alkol satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yılbaşı öncesi kafe bar, restoran ve alkol satışı yapılan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini aralıksız sürdüren Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerinin genel temizliği, vatandaşa sunulan gıdaların son tüketim tarihleri ve hijyen durumu, iş yeri açma ve çalışma ruhsatları gibi unsurlarda denetim yaptı.

Konyaaltı halkının sağlığı ve huzurunun öncelikleri arasında olduğunu söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bazı işletmelerin yılbaşı dolayısıyla özel olarak önemli olduğunu söyledi. Vatandaşların yılbaşı dolayısıyla yapacakları alışverişlerinde sıkıntı yaşamamalarını amaçladıklarını belirten Başkan Esen, ‘’Yaptığımız denetimlerde işletme sahiplerinden, sorumlulukları konusunda daha dikkatli ve titiz olmalarını rica ediyoruz. Bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.