İsmail Saymaz, Hürriyet’ten ayrıldı

GÜNDEM 17.03.2020 - 15:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İsmail Saymaz, Hürriyet’ten ayrıldı

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, 18 yıldır görev aldığı gazeteden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net- Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, "Bugün Hürriyet gazetesiyle yollarımızı ayırdık. 18 yıl önce bir üniversiteli olarak girdiğim bu binadan yetişkin bir gazeteci olarak ayrılıyorum." ifadelerini kullandığı mesajına şöyle devam etti: "Birlikte çalıştığım, muhabirinden şoförüne, herkese teşekkür ederim. Sizlerden ve okurlarımdan çok şey öğrendim. Hakkınızı helal edin."
Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, 18 yıldır görev aldığı gazeteden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net- Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, "Bugün Hürriyet gazetesiyle yollarımızı ayırdık. 18 yıl önce bir üniversiteli olarak girdiğim bu binadan yetişkin bir gazeteci olarak ayrılıyorum." ifadelerini kullandığı mesajına şöyle devam etti:

"Birlikte çalıştığım, muhabirinden şoförüne, herkese teşekkür ederim. Sizlerden ve okurlarımdan çok şey öğrendim. Hakkınızı helal edin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.