Isparta sanat festivali başlıyor

KÜLTÜR 10.07.2021 - 10:14, Güncelleme: 10.07.2021 - 10:14
 

Isparta sanat festivali başlıyor

Isparta Belediyesi ile Uluslararası Ada Ülkeleri Sanatçıları tarafından organize edilen 1. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

haberimizvar.net- Isparta Belediyesi ile Uluslararası Ada Ülkeleri Sanatçıları tarafından organize edilen 1. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali başlıyor.  70 ülkeden 350 sanatçının katıldığı festival 10 Temmuz'da yapılacak.  Festival kapsamında Isparta Meydan AVM Kültür Merkezi'nde saat: 11.00'de mail Art  sergisi açılacak. Kosovalı sanatçı Ağım Karasniqi'in karikatür sergisi açılacak. Saat: 12.30'da ise solo resim performansı Kaymakkapı Meydanı'nda sanatseverlerle buluşacak. Öğleden sonra ise çocuklara özel uçurtmanı al da gel isimli resim şenliği yapılacak.  Festival akşam düzenlenecek Rapsodi Trio konseri ve Aydınoğlu Tutu  piyano resitali ile sona erecek.
Isparta Belediyesi ile Uluslararası Ada Ülkeleri Sanatçıları tarafından organize edilen 1. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali başlıyor

haberimizvar.net-  Isparta Belediyesi ile Uluslararası Ada Ülkeleri Sanatçıları tarafından organize edilen 1. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali başlıyor.  70 ülkeden 350 sanatçının katıldığı festival 10 Temmuz'da yapılacak. 

Festival kapsamında Isparta Meydan AVM Kültür Merkezi'nde saat: 11.00'de mail Art  sergisi açılacak. Kosovalı sanatçı Ağım Karasniqi'in karikatür sergisi açılacak. Saat: 12.30'da ise solo resim performansı Kaymakkapı Meydanı'nda sanatseverlerle buluşacak. Öğleden sonra ise çocuklara özel uçurtmanı al da gel isimli resim şenliği yapılacak.

  Festival akşam düzenlenecek Rapsodi Trio konseri ve Aydınoğlu Tutu  piyano resitali ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.