İsrailli turistleri BAE’ye THY taşıyacak, Tamince ağırlayacak!

GÜNDEM 20.08.2020 - 16:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

İsrailli turistleri BAE’ye THY taşıyacak, Tamince ağırlayacak!

İsrail’in en büyük turizm şirketlerinden biri olan Aviation Links, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) dört Rixos oteline tatil paketi satacaklarını açıkladı. Şirket, bu otellere İsrailli tatilcileri Türk Havayolları’nın (THY) taşıyacağını da duyurdu.

haberimizvar.net- Türkiye’nin, Doğu Akdeniz’deki kaynaklar nedeniyle bir çok komşu ülkeyle ilişkileri kopma noktasına gelirken, iktidara yakınlığıyla bilinen turizmci Fettah Tamince’nin bu ülkelerle olan ticari ilişkileri, ‘bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu’ dedirtiyor.  Geçtiğimiz aylarda İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki ‘normalleşme anlaşması’nın detaylarıyla birlikte bu çelişki daha net bir şekilde dikkat çekiyor. Sözkonusu anlaşmaya göre, İsrail’den BAE’ye gidecek tatilciler bu ülkede sadece Fettah Tamince’nin sahibi olduğu 4 otelde konaklayabilecek. Bu tatilcileri BAE’ye taşıyacak olan ise Türk Hava Yolları (THY).   ‘ELÇİMİZİ ÇEKERİZ’ DEMİŞTİ İsrail’in en büyük turizm şirketlerinden biri olan Aviation Links, BAE’deki dört Rixos oteliyle tatil paketi anlaşması yaptıklarını açıkladı. Şirket ayrıca uçuşların THY ile yapılacağını da belirtti. Aviation Links yöneticisi Nir Mazor, tatil paketinin öncelikle BAE’ye giriş izni olan İsraillilere sunulacağını, anlaşmanın tamamlanmasıyla tüm İsrail vatandaşları için uygulanacağını bildirdi. Rixos otel zincirinin AKP'ye yakınlığıyla bilinen işadamı Fettah Tamince'nin 2018 yılındaki BAE'deki 4’üncü otelinin açılışına ilişkin, "Birleşik Arap Emirlikleri bizim için en önemli hedeflerden. Burada kazandığımız her misafir Türkiye’de de misafirimiz oluyor" demişti. Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail ile BAE arasındaki bu anlaşma için, “Filistin’e yönelik adım yenilir yutulur bir adım değil. Dışişleri Bakanı’ma talimat verdim, Abu Dabi’yle ilişkileri askıya alma ve büyükelçimizi çekme gibi adımlar atabiliriz” diye sert tepki göstermişti.   KAÇMAZ’DAN MANİDAR PAYLAŞIM Türkiye’ye gergin ilişkilere rağmen turizmci işadamı Fettah Tamince’nin İsrail ve BAE’yle bu ticari ilişkisi, kayıp trilyon davasından Abdullah Gül'ün yargılanması gerektiğine dair karar veren ve görevde olduğu dönemde FETÖ'nün hedefinde olan eski Hakim Osman Kaçmaz’ın da dikkatinden kaçmadı. Halen Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Seğmen Su A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten avukat Osman Kaçmaz, sosyal medya hesabında’Rezilliğe bakın’ başlığıyla yaptığı paylaşımda, “Güya İsrail ve BAE ile Doğu Akdenizde karşı karşıyayız. Para söz konusu olduğunda Milli menfaat akla gelmiyor galiba...!!!!!! İsrailli turistleri THY taşıyacak, Tamince ağırlayacak” ifadelerini kullandı
İsrail’in en büyük turizm şirketlerinden biri olan Aviation Links, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) dört Rixos oteline tatil paketi satacaklarını açıkladı. Şirket, bu otellere İsrailli tatilcileri Türk Havayolları’nın (THY) taşıyacağını da duyurdu.

haberimizvar.net- Türkiye’nin, Doğu Akdeniz’deki kaynaklar nedeniyle bir çok komşu ülkeyle ilişkileri kopma noktasına gelirken, iktidara yakınlığıyla bilinen turizmci Fettah Tamince’nin bu ülkelerle olan ticari ilişkileri, ‘bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu’ dedirtiyor.  Geçtiğimiz aylarda İsrail ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasındaki ‘normalleşme anlaşması’nın detaylarıyla birlikte bu çelişki daha net bir şekilde dikkat çekiyor. Sözkonusu anlaşmaya göre, İsrail’den BAE’ye gidecek tatilciler bu ülkede sadece Fettah Tamince’nin sahibi olduğu 4 otelde

konaklayabilecek. Bu tatilcileri BAE’ye taşıyacak olan ise Türk Hava Yolları (THY).

 

‘ELÇİMİZİ ÇEKERİZ’ DEMİŞTİ

İsrail’in en büyük turizm şirketlerinden biri olan Aviation Links, BAE’deki dört Rixos oteliyle tatil paketi anlaşması yaptıklarını açıkladı. Şirket ayrıca uçuşların THY ile yapılacağını da belirtti. Aviation Links yöneticisi Nir Mazor, tatil paketinin öncelikle BAE’ye giriş izni olan İsraillilere sunulacağını, anlaşmanın tamamlanmasıyla tüm İsrail vatandaşları için uygulanacağını bildirdi. Rixos otel zincirinin AKP'ye yakınlığıyla bilinen işadamı Fettah Tamince'nin 2018 yılındaki BAE'deki 4’üncü otelinin açılışına ilişkin, "Birleşik Arap Emirlikleri bizim için en önemli hedeflerden. Burada kazandığımız her misafir Türkiye’de de misafirimiz oluyor" demişti. Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail ile BAE arasındaki bu anlaşma için, “Filistin’e yönelik adım yenilir yutulur bir adım değil. Dışişleri Bakanı’ma talimat verdim, Abu Dabi’yle ilişkileri askıya alma ve büyükelçimizi çekme gibi adımlar atabiliriz” diye sert tepki göstermişti.

 

KAÇMAZ’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Türkiye’ye gergin ilişkilere rağmen turizmci işadamı Fettah Tamince’nin İsrail ve BAE’yle bu ticari ilişkisi, kayıp trilyon davasından Abdullah Gül'ün yargılanması gerektiğine dair karar veren ve görevde olduğu dönemde FETÖ'nün hedefinde olan eski Hakim Osman Kaçmaz’ın da dikkatinden kaçmadı. Halen Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Seğmen Su A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten avukat Osman Kaçmaz, sosyal medya hesabında’Rezilliğe bakın’ başlığıyla yaptığı paylaşımda, “Güya İsrail ve BAE ile Doğu Akdenizde karşı karşıyayız. Para söz konusu olduğunda Milli menfaat akla gelmiyor galiba...!!!!!! İsrailli turistleri THY taşıyacak, Tamince ağırlayacak” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.