İşsiz kalan müzisyenler için kampanya

YAŞAM 09.04.2020 - 15:21, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İşsiz kalan müzisyenler için kampanya

Antalya Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Tenor Devrim Demirel, işsiz kalan gündelikçi müzisyenler için yardım kampanyası başlattı.

haberimizvar.netEğlence mekanlarında, barlarda, düğünlerde çalışan birçok gündelikçi müzisyen, koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerinin kapanması nedeniyle işsiz kaldı. Opera Sanatçısı Tenor Devrim Demirel'in öncülüğünde bir grup müzik dostu, zor durumda kalan müzisyenlere gıda, temizlik malzemesi, çocuk bezi desteğiyle muzisyenlerin bu zor günleri geçirmelerine küçük katkılarda bulunmak ve farkındalığı artırmak amacıyla sosyal medyada yardım kampanyası baslattı. Devrim Demirel, "Müzik sevgidir, müzik dostluktur, müzik paylaşımdır. Bu zor günlerinde dostlarımızla ekmeğimizi bölüşmek en büyük insani sorumluluğumuzdur. Çevremizdeki müzisyen dostlarımızı arayıp sorarak bile bu kampanyaya destek olabilirsiniz" diyerek, dostlarını yardımlaşmaya davet etti. 
Antalya Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Tenor Devrim Demirel, işsiz kalan gündelikçi müzisyenler için yardım kampanyası başlattı.

haberimizvar.netEğlence mekanlarında, barlarda, düğünlerde çalışan birçok gündelikçi müzisyen, koronavirüs tedbirleri kapsamında işyerlerinin kapanması nedeniyle işsiz kaldı. Opera Sanatçısı Tenor Devrim Demirel'in öncülüğünde bir grup müzik dostu, zor durumda kalan müzisyenlere gıda, temizlik malzemesi, çocuk bezi desteğiyle muzisyenlerin bu zor günleri geçirmelerine küçük katkılarda bulunmak ve farkındalığı artırmak amacıyla sosyal medyada yardım kampanyası baslattı.


Devrim Demirel, "Müzik sevgidir, müzik dostluktur, müzik paylaşımdır. Bu zor günlerinde dostlarımızla ekmeğimizi bölüşmek en büyük insani sorumluluğumuzdur. Çevremizdeki müzisyen dostlarımızı arayıp sorarak bile bu kampanyaya destek olabilirsiniz" diyerek, dostlarını yardımlaşmaya davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.