İstanbul İstiklal Caddesi'nde patlama

ASAYİŞ 13.11.2022 - 16:45, Güncelleme: 13.11.2022 - 16:49
 

İstanbul İstiklal Caddesi'nde patlama

İstanbul İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi.

haberimizvar.net- Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların olduğu belirtiliyor. İlk belirlemelere göre 10'dan fazla yaralı var. Caddeye giriş, çıkışlar yasaklandı. Ambulanslar olay yerinde. Olay yerinde izlenimlerde bulunanlar şu bilgiyi aktardı: Siviller bölgeden uzaklaştırılıyor. Büyük bir patlama sesi geldi. Olayın duyulması ile beraber itfaiye ve ambulanslar olay yerine sevkedildi. itfaiye telsizinden duyulduğuna göre çok sayıda yaralı var olay yerinde. Patlama binada mı sokakta mı henüz belli değil.  
İstanbul İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi.

haberimizvar.net- Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların olduğu belirtiliyor.

İlk belirlemelere göre 10'dan fazla yaralı var. Caddeye giriş, çıkışlar yasaklandı. Ambulanslar olay yerinde.

Olay yerinde izlenimlerde bulunanlar şu bilgiyi aktardı: Siviller bölgeden uzaklaştırılıyor. Büyük bir patlama sesi geldi. Olayın duyulması ile beraber itfaiye ve ambulanslar olay yerine sevkedildi. itfaiye telsizinden duyulduğuna göre çok sayıda yaralı var olay yerinde. Patlama binada mı sokakta mı henüz belli değil.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.