İstanbul Üniversitesi geri adım attı: Öğünler eskisi gibi devam edecek

GÜNDEM 06.01.2020 - 11:32, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İstanbul Üniversitesi geri adım attı: Öğünler eskisi gibi devam edecek

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü öğrenci eylemlerine neden olan yemek zammı, kahvaltıların kaldırılması ve indirimli öğün sayısının bire düşürülmesi kararının iptal edildiğini açıkladı.

haberimizvar.net- İstanbul Üniversitesi’nin internet sitesinde “Rektörlükten Önemli Açıklama” başlığıyla paylaşılan açıklamada “bütçe kısıtlığı nedeniyle” alınan kararın iptal edildiği belirtilerek, “öğrencilerimizin sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin önceden olduğu gibi aynen devam etmesi kararı alınmıştır” denildi. İstanbul Üniversitesi’nin uzun bir süredir öğrencilerine sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği imkanı sunan az sayıdaki üniversitelerden biri olduğu hatırlatılan açıklamada, “2020 yılı başında bütçe kısıtlılığı nedeniyle hiç arzu etmediğimiz halde yemekhane ilgili yeni bir düzenleme yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Ancak sadece bütçe yetersizliğinden kaynaklı yeni düzenleme üzülerek ifade etmek isteriz ki, hiç de tasvip etmediğimiz bir noktaya gelmiştir” diye devam etti. DİĞER HARCAMALARDAN KISILACAK Rektörlüğün, öğrencilerin taleplerini dinlediği ve yoğun talep karşısında harcama planını yeniden gözden geçirerek “diğer hizmet alanlarından kısarak yemek hizmetinin aynı şekilde devamını sağladığı” belirtildi. İstanbul Üniversitesi’nde, kampüslerde 2 Ocak’tan itibaren yemekhanelerde kahvaltı verilmeyeceği ve indirimli yemeklerin artık tek öğünle sınırlandırılacağı yönündeki karar, öğrenci eylemlerine neden olmuştu.
İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü öğrenci eylemlerine neden olan yemek zammı, kahvaltıların kaldırılması ve indirimli öğün sayısının bire düşürülmesi kararının iptal edildiğini açıkladı.

haberimizvar.net- İstanbul Üniversitesi’nin internet sitesinde “Rektörlükten Önemli Açıklama” başlığıyla paylaşılan açıklamada “bütçe kısıtlığı nedeniyle” alınan kararın iptal edildiği belirtilerek, “öğrencilerimizin sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeklerinin önceden olduğu gibi aynen devam etmesi kararı alınmıştır” denildi. İstanbul Üniversitesi’nin uzun bir süredir öğrencilerine sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği imkanı sunan az sayıdaki üniversitelerden biri olduğu hatırlatılan açıklamada, “2020 yılı başında bütçe kısıtlılığı nedeniyle hiç arzu etmediğimiz halde yemekhane ilgili yeni bir düzenleme yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Ancak sadece bütçe yetersizliğinden kaynaklı yeni düzenleme üzülerek ifade etmek isteriz ki, hiç de tasvip etmediğimiz bir noktaya gelmiştir” diye devam etti.

DİĞER HARCAMALARDAN KISILACAK

Rektörlüğün, öğrencilerin taleplerini dinlediği ve yoğun talep karşısında harcama planını yeniden gözden geçirerek “diğer hizmet alanlarından kısarak yemek hizmetinin aynı şekilde devamını sağladığı” belirtildi. İstanbul Üniversitesi’nde, kampüslerde 2 Ocak’tan itibaren yemekhanelerde kahvaltı verilmeyeceği ve indirimli yemeklerin artık tek öğünle sınırlandırılacağı yönündeki karar, öğrenci eylemlerine neden olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.