İşte! AKP’nin adaylıkta öne çıkan isimleri

SİYASET 25.01.2024 - 12:07, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:14
 

İşte! AKP’nin adaylıkta öne çıkan isimleri

AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını belirleme adına yaptığı çalışmaların sonuna geldi. Önümüzdeki hafta Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek lansmanda ilçe belediye başkanları kamuoyuna açıklanacak. İşte AK Parti’nin muhtemel adayları…

haberimizvar.net- AK Parti Antalya İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’yü açıkladıktan sonra ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı. ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK Tüm ilçe belediye başkan adaylarıyla mülakat yapılmasının ardından ilçelerde STK’lar ve kanaat önderleriyle görüşmeler yapıldı ve her ilçeye özel anket çalışması da tamamlandı.  İl Başkanı Ali Çetin ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tütüncü son değerlendirmeleri yaptıktan sonra partilerinin genel merkezinde aday belirleme komisyonu ile son değerlendirmeyi yapacak. Önümüzdeki hafta da Antalya İl Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenecek lansmanla kamuoyuna AK Parti’nin Antalya ilçe belediye başkan adayları açıklanacak. ÖNE ÇIKAN İSİMLER Alanya, Gazipaşa, Korkuteli, Finike ve Demre’de MHP adaylarını destekleyecek olan AK Parti’nin Antalya ilçe aday adayları arasında yaptığı değerlendirme sonucunda adaylıkta öne çıkan isimler şöyle oldu: Muratpaşa: Süleyman Evcilmen- Özdemir Manavoğlu Kepez: Rıza Sümer- İbrahim Yavuz Konyaaltı: Ahmet Alper Alveroğlu- Tayfun Bayar Döşemealtı: Bekir Kıvrım- Ramazan Gürkan Kemer: İsmail Selami Minta Kumluca: Arif Yavuzer Aksu: Durmuş Kaan Şahin- Halil Şahin (mevcut) Elmalı: Ali Gökçe- Mustafa Başkaya Kaş: Mutlu Ulutaş (mevcut) Serik: Fatih Kabadayı- Veli Vural Manavgat: Hasan Öz- Turgay Akar İbradı: Hatice Sekmen Gündoğmuş: Mehmet Özeren (mevcut) Akseki: İbrahim Özkan (mevcut)- Eren Yenidünya
AK Parti, ilçe belediye başkan adaylarını belirleme adına yaptığı çalışmaların sonuna geldi. Önümüzdeki hafta Antalya İl Teşkilatı tarafından düzenlenecek lansmanda ilçe belediye başkanları kamuoyuna açıklanacak. İşte AK Parti’nin muhtemel adayları…

haberimizvar.net- AK Parti Antalya İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’yü açıkladıktan sonra ilçe belediye başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını hızlandırdı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK
Tüm ilçe belediye başkan adaylarıyla mülakat yapılmasının ardından ilçelerde STK’lar ve kanaat önderleriyle görüşmeler yapıldı ve her ilçeye özel anket çalışması da tamamlandı.  İl Başkanı Ali Çetin ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tütüncü son değerlendirmeleri yaptıktan sonra partilerinin genel merkezinde aday belirleme komisyonu ile son değerlendirmeyi yapacak. Önümüzdeki hafta da Antalya İl Teşkilatı ev sahipliğinde düzenlenecek lansmanla kamuoyuna AK Parti’nin Antalya ilçe belediye başkan adayları açıklanacak.

ÖNE ÇIKAN İSİMLER
Alanya, Gazipaşa, Korkuteli, Finike ve Demre’de MHP adaylarını destekleyecek olan AK Parti’nin Antalya ilçe aday adayları arasında yaptığı değerlendirme sonucunda adaylıkta öne çıkan isimler şöyle oldu:
Muratpaşa: Süleyman Evcilmen- Özdemir Manavoğlu
Kepez: Rıza Sümer- İbrahim Yavuz
Konyaaltı: Ahmet Alper Alveroğlu- Tayfun Bayar
Döşemealtı: Bekir Kıvrım- Ramazan Gürkan
Kemer: İsmail Selami Minta
Kumluca: Arif Yavuzer
Aksu: Durmuş Kaan Şahin- Halil Şahin (mevcut)
Elmalı: Ali Gökçe- Mustafa Başkaya
Kaş: Mutlu Ulutaş (mevcut)
Serik: Fatih Kabadayı- Veli Vural
Manavgat: Hasan Öz- Turgay Akar
İbradı: Hatice Sekmen
Gündoğmuş: Mehmet Özeren (mevcut)
Akseki: İbrahim Özkan (mevcut)- Eren Yenidünya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.