İşte CHP’nin levyecileri!

GÜNDEM 17.02.2020 - 16:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte CHP’nin levyecileri!

İlçe yemeğinde Orhan Budak’ın levyeyle dövülmesiyle gündeme gelen CHP Konyaaltı’nda skandal paylaşım. Meclis Üyesi Hasan Kiraz’ı kastederek, “Levyeyle gelmeyen adam değildir” diyen ilçe yöneticisi Dündar Çiçekdağı’na PÖH’ten destek geldi.

haberimizvar.net- İlçe örgütünün yemeğinde Orhan Budak’ın levyelerle dövülmesiyle gündeme gelen CHP Konyaaltı’nda yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Dündar Çiçekdağı’nın “Levyeyle gelmeyen adam değildir” paylaşımı şaşkınlık yarattı. CHP Konyaaltı Gençlik Kolları’nın kongre çalışmalarında başkan adayı Deniz Demiral’a araç tahsis eden Belediye Meclis Üyesi Hasan Kiraz’ı kastederek sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ‘levye’ye kadar getirdi.  GENÇLİK ADAYINA VİP MİNİBÜS  Çiçekdağı’nın isim vermeden Hasan Kiraz’a yaptığı suçlamalar, “Konyaaltı gençlik kollarımızın kazananı da, kaybedeni de bizim kardeşimizdir. Amaçları partimize hizmettir. Tek üzücü tarafı bir meclis üyemizin VİP minibüs içinde oy kullanacak gençlere ve belediye çalışanlarına tenkitte bulunmasıdır. Deniz Demiral kardeşimize görevinde başarılar… Şunu unutmayın, biz hep birlik beraberlik için mücadele verdik, bir adım gelene koşarak gittik, bundan sonra tavrımız nettir” diye başladı. Çiçekdağı bu paylaşımından 6 saat sonra, “Baktık hısım olamıyoruz, kısmette hasımlık varmış. (Levyeyle gelmeyen adam değildir)” diye yazdı.  CHP YÖNETİCİSİNE PÖH DESTEĞİ  Dündar Çiçekdağı’nın paylaşımının altına yorum yapan Polis Özel Harekat (PÖH) mensubu İbrahim Şimşek, “Kardeşim sıkıntılı bir durum varsa yanındayız. Gerçi ihtiyacın olmaz da, olursa, sıkışırsan ara” diye mesaj yazdı. İlçe yöneticisi Çiçekdağı ve arkadaşlarının verdiği mesajlar CHP’de kafaları karıştırdı.  
İlçe yemeğinde Orhan Budak’ın levyeyle dövülmesiyle gündeme gelen CHP Konyaaltı’nda skandal paylaşım. Meclis Üyesi Hasan Kiraz’ı kastederek, “Levyeyle gelmeyen adam değildir” diyen ilçe yöneticisi Dündar Çiçekdağı’na PÖH’ten destek geldi.

haberimizvar.net- İlçe örgütünün yemeğinde Orhan Budak’ın levyelerle dövülmesiyle gündeme gelen CHP Konyaaltı’nda yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Dündar Çiçekdağı’nın “Levyeyle gelmeyen adam değildir” paylaşımı şaşkınlık yarattı. CHP Konyaaltı Gençlik Kolları’nın kongre çalışmalarında başkan adayı Deniz Demiral’a araç tahsis eden Belediye Meclis Üyesi Hasan Kiraz’ı kastederek sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ‘levye’ye kadar getirdi.

 GENÇLİK ADAYINA VİP MİNİBÜS

 Çiçekdağı’nın isim vermeden Hasan Kiraz’a yaptığı suçlamalar, “Konyaaltı gençlik kollarımızın kazananı da, kaybedeni de bizim kardeşimizdir. Amaçları partimize hizmettir. Tek üzücü tarafı bir meclis üyemizin VİP minibüs içinde oy kullanacak gençlere ve belediye çalışanlarına tenkitte bulunmasıdır. Deniz Demiral kardeşimize görevinde başarılar… Şunu unutmayın, biz hep birlik beraberlik için mücadele verdik, bir adım gelene koşarak gittik, bundan sonra tavrımız nettir” diye başladı. Çiçekdağı bu paylaşımından 6 saat sonra, “Baktık hısım olamıyoruz, kısmette hasımlık varmış. (Levyeyle gelmeyen adam değildir)” diye yazdı.

 CHP YÖNETİCİSİNE PÖH DESTEĞİ

 Dündar Çiçekdağı’nın paylaşımının altına yorum yapan Polis Özel Harekat (PÖH) mensubu İbrahim Şimşek, “Kardeşim sıkıntılı bir durum varsa yanındayız. Gerçi ihtiyacın olmaz da, olursa, sıkışırsan ara” diye mesaj yazdı. İlçe yöneticisi Çiçekdağı ve arkadaşlarının verdiği mesajlar CHP’de kafaları karıştırdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.