İşte takvim

SİYASET 02.12.2019 - 15:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İşte takvim

AKP’nin Antalya’daki ilçe delege seçimleri Finike’yle başladı. 15 Aralık’taki Demre seçimiyle tamamlanacak olan delege seçimlerinin ardından Şubat ayında ilçe kongreleri gerçekleştirilecek

haberimizvar.net Kongre sürecine giren AKP’nin Antalya’daki ilçe delege seçimlerinin ilki Cumartesi günü Finike’de gerçekleştirildi. Bugün başlayacak Akseki seçimleri ise Cumartesi gününe kadar sürecek. AKP’liler yarın (Salı günü) Döşemealtı, Korkuteli, Muratpaşa ve Gündoğmuş ilçelerinde sandık başına gidecek. Gündoğmuş seçimleri 6 Aralık Cuma günü tamamlanacak. 5 Aralık Perşembe günü sandık başına gitmeye başlayacak olan Alanyalı AKP’liler ise 6, 7, 8 ve 13 Aralık tarihlerinde de oy kullanacak.   İLÇE KONGRELERİ ŞUBATTA   AKP’de 6 Aralık Cuma günü İbradı, 7 Aralık Cumartesi günü de Elmalı, Kepez ve Konyaaltı ilçeleri delege seçecek. 10 Aralık’ta Kemer seçimi gerçekleştirilirken, 11 Aralık’ta başlayan Serik seçimleri ise 3 gün sürecek. 12 Aralık’ta Gazipaşa seçimlerini yapacak olan AKP, 12-13 Aralık tarihlerinde Kumluca seçimlerini tamamlayacak. 13 Aralık’ta başlayacak Manavgat delegelerini seçimi ise 3 güne yayılacak. 14 Aralık’ta Aksu ve Kaş seçimlerini gerçekleştirecek olan AKP, 14-15 Aralık tarihlerindeki Demre seçimleriyle kongre takviminin ilk ayağını bitirecek. İlçe kongreleri ise Şubat ayında başlayacak.        
AKP’nin Antalya’daki ilçe delege seçimleri Finike’yle başladı. 15 Aralık’taki Demre seçimiyle tamamlanacak olan delege seçimlerinin ardından Şubat ayında ilçe kongreleri gerçekleştirilecek

haberimizvar.net Kongre sürecine giren AKP’nin Antalya’daki ilçe delege seçimlerinin ilki Cumartesi günü Finike’de gerçekleştirildi. Bugün başlayacak Akseki seçimleri ise Cumartesi gününe kadar sürecek. AKP’liler yarın (Salı günü) Döşemealtı, Korkuteli, Muratpaşa ve Gündoğmuş ilçelerinde sandık başına gidecek. Gündoğmuş seçimleri 6 Aralık Cuma günü tamamlanacak. 5 Aralık Perşembe günü sandık başına gitmeye başlayacak olan Alanyalı AKP’liler ise 6, 7, 8 ve 13 Aralık tarihlerinde de oy kullanacak.

 

İLÇE KONGRELERİ ŞUBATTA

 

AKP’de 6 Aralık Cuma günü İbradı, 7 Aralık Cumartesi günü de Elmalı, Kepez ve Konyaaltı ilçeleri delege seçecek. 10 Aralık’ta Kemer seçimi gerçekleştirilirken, 11 Aralık’ta başlayan Serik seçimleri ise 3 gün sürecek. 12 Aralık’ta Gazipaşa seçimlerini yapacak olan AKP, 12-13 Aralık tarihlerinde Kumluca seçimlerini tamamlayacak. 13 Aralık’ta başlayacak Manavgat delegelerini seçimi ise 3 güne yayılacak. 14 Aralık’ta Aksu ve Kaş seçimlerini gerçekleştirecek olan AKP, 14-15 Aralık tarihlerindeki Demre seçimleriyle kongre takviminin ilk ayağını bitirecek. İlçe kongreleri ise Şubat ayında başlayacak.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.