'İsterim ki; vatandaş bizi denetlesin'

SİYASET 03.03.2024 - 12:49, Güncelleme: 03.03.2024 - 13:17
 

'İsterim ki; vatandaş bizi denetlesin'

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Vatandaşlar bizi denetlesinler, eleştirsinler, yönetsinler istiyorum" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Sol Parti Konyaaltı Meclisi’nin ziyaretinde yaptığı açıklamada, seçilirse ‘birlikte yönetelim’ sözünün gerçek olacağını belirterek,  “Vatandaşlar bizi denetlesinler, eleştirsinler, yönetsinler istiyorum” dedi. Antalya’nın önemli merkez ilçelerinden Konyaaltı’nda Sol Parti Konyaaltı Meclisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kotan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette projeler üzerine konuşulurken, meclis üyeleri Konyaaltı için hazırladıkları ve yerel yönetim önerilerini içeren bir raporu da Cem Kotan’a sundu.  Ziyaretleri nedeniyle Sol Parti Konyaaltı Meclisi üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Cem Kotan, “Bu kentin vicdanı var, bu kent için mücadele edenlerin vicdanı var. Bu vicdanlılardan bir tanesi de sizlersiniz. Biz gücümüzü vicdanımızdan alıyoruz” dedi.   “Konyaaltı’nı Birlikte Yönetelim” sloganının altını dolduracağını belirten Kotan, “Vatandaşlar bizi denetlesinler, eleştirsinler, yönetsinler istiyorum. Bu sebeple yetkilerimi halkla paylaşacağım. Projelerimiz bizim hayata baktığımız misyonlar üzerine kurulu” diye konuştu. KARARLARI MAHALLE SAKİNLERİNE SORACAĞIZ En önemli projesinin iletişim olduğunu söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, şöyle devam etti: “Yıl boyunca mahalle toplantıları yapacağız. Bunu sürdürülebilir bir hale getirip, mahallenin sosyo- ekonomik yapısını değiştirecek önemli bir proje varsa yurttaşlarımızın yanına gideceğiz. Onlara fikirlerini soracağız. Öneriler doğrultusunda da karar alacağız” dedi. Sol Parti Konyaaltı Meclisi Üyeleri de Cem Kotan’a başarılar diledi ve gerek belediyecilik geçmişi gerekse siyasi kimliği nedeniyle Cem Kotan’ın yüzde 1’lik dilimde yer alan bir başkan olacağını ve Konyaaltı için bunun bir şans olduğunu dile getirdi. Hazırladıkları “Konyaaltı İçin Öneriler” başlıklı raporu Cem Kotan’a sunan meclis üyeleri, kadınlara yönelik pozitif ayrımcı uygulamalar geliştirilmesi, belediyede toplumsal cinsiyet eşitliği birimi kurulması önerisinde bulundular.
CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, "Vatandaşlar bizi denetlesinler, eleştirsinler, yönetsinler istiyorum" dedi.

haberimizvar.net- CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, Sol Parti Konyaaltı Meclisi’nin ziyaretinde yaptığı açıklamada, seçilirse ‘birlikte yönetelim’ sözünün gerçek olacağını belirterek,  “Vatandaşlar bizi denetlesinler, eleştirsinler, yönetsinler istiyorum” dedi.


Antalya’nın önemli merkez ilçelerinden Konyaaltı’nda Sol Parti Konyaaltı Meclisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Cem Kotan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kotan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette projeler üzerine konuşulurken, meclis üyeleri Konyaaltı için hazırladıkları ve yerel yönetim önerilerini içeren bir raporu da Cem Kotan’a sundu. 

Ziyaretleri nedeniyle Sol Parti Konyaaltı Meclisi üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Cem Kotan, “Bu kentin vicdanı var, bu kent için mücadele edenlerin vicdanı var. Bu vicdanlılardan bir tanesi de sizlersiniz. Biz gücümüzü vicdanımızdan alıyoruz” dedi. 

 “Konyaaltı’nı Birlikte Yönetelim” sloganının altını dolduracağını belirten Kotan, “Vatandaşlar bizi denetlesinler, eleştirsinler, yönetsinler istiyorum. Bu sebeple yetkilerimi halkla paylaşacağım. Projelerimiz bizim hayata baktığımız misyonlar üzerine kurulu” diye konuştu.

KARARLARI MAHALLE SAKİNLERİNE SORACAĞIZ

En önemli projesinin iletişim olduğunu söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Cem Kotan, şöyle devam etti: “Yıl boyunca mahalle toplantıları yapacağız. Bunu sürdürülebilir bir hale getirip, mahallenin sosyo- ekonomik yapısını değiştirecek önemli bir proje varsa yurttaşlarımızın yanına gideceğiz. Onlara fikirlerini soracağız. Öneriler doğrultusunda da karar alacağız” dedi.

Sol Parti Konyaaltı Meclisi Üyeleri de Cem Kotan’a başarılar diledi ve gerek belediyecilik geçmişi gerekse siyasi kimliği nedeniyle Cem Kotan’ın yüzde 1’lik dilimde yer alan bir başkan olacağını ve Konyaaltı için bunun bir şans olduğunu dile getirdi.

Hazırladıkları “Konyaaltı İçin Öneriler” başlıklı raporu Cem Kotan’a sunan meclis üyeleri, kadınlara yönelik pozitif ayrımcı uygulamalar geliştirilmesi, belediyede toplumsal cinsiyet eşitliği birimi kurulması önerisinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.