İstifa eden başkanı ihraç ettiler

SİYASET 28.01.2024 - 22:30, Güncelleme: 28.01.2024 - 22:58
 

İstifa eden başkanı ihraç ettiler

İYİ Parti Antalya yönetimi, partisinden istifa ederek CHP'den Elmalı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Halil Öztürk'ün, ihraç edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net-  İYİ Parti'den aday gösterildiği 2019 yerel seçimlerinde Elmalı Belediye Başkanı olarak seçilen Halil Öztürk, 31 Mart 2024 seçimleri öncesi partisinden istifa ederek Cumruiyet Halk Partisi'ne (CHP) geçmiş ve CHP'den Elmalı Belediyesi Başkan adayı olmuştu.   Öztürk'ün CHP'den aday gösterilmesinden sonra İYİ Parti yönetimi, parti tüzüğü gereğince İYİ Parti üyesi olmasına rağmen başka bir partiden aday olarak gösterilmesinden dolayı Öztürk'ü ihraç ettiğini sosyal medya hesaplarından açıkladı.  Yapılan açıklama şu şekilde:          
İYİ Parti Antalya yönetimi, partisinden istifa ederek CHP'den Elmalı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Halil Öztürk'ün, ihraç edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

haberimizvar.net-  İYİ Parti'den aday gösterildiği 2019 yerel seçimlerinde Elmalı Belediye Başkanı olarak seçilen Halil Öztürk, 31 Mart 2024 seçimleri öncesi partisinden istifa ederek Cumruiyet Halk Partisi'ne (CHP) geçmiş ve CHP'den Elmalı Belediyesi Başkan adayı olmuştu.
 

Öztürk'ün CHP'den aday gösterilmesinden sonra İYİ Parti yönetimi, parti tüzüğü gereğince İYİ Parti üyesi olmasına rağmen başka bir partiden aday olarak gösterilmesinden dolayı Öztürk'ü ihraç ettiğini sosyal medya hesaplarından açıkladı. 

Yapılan açıklama şu şekilde:

 

 

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.