İstifa etti

GÜNDEM 01.08.2022 - 15:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 15:07
 

İstifa etti

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Abdul Atılgan Sert; dernek yönetim kurulu başkanlığından ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti

haberimizvar.net- Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinin Başkanı Abdul Atılgan Sert; ATSO seçimlerine 2 ay kala hem dernek yönetim kurulu başkanlığından hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Sert’in istifa gerekçesi ise, ‘yoruldum’ oldu.  SOSYAL MEDYADAN DUYURDU Sosyal medya hesaplarından istifa ettiğini duyuran Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Abdul Atılgan Sert; 28 Temmuz 2022 akşamı istifa ettiğini duyurdu. Sert; 19 Mart 2019 tarihinde Antalya İnşaat Müteahhitler Derneği Olağan Genel Kurulu’nda dernek başkanlığı görevini üstlenmişti. 4 YILLIK BAŞKAN Sert; sorularımız üzerine özetle "4 yılı aşkın süredir başkanlık yapıyorum, çok çalıştım ancak artık çok yoruldum. Gerçekten yoruldum. Kendi işlerime odaklanamıyorum. İstifamın herhangi bir ATSO seçimi ile alakası yoktur, onu zaman gösterecektir. Herhangi birinin yanında değilim. Ekim gibi ATSO seçimleri olur. Benim görüştüğüm kimse yok. Eğer göreve çağırırlarsa olmaz diye bir şey yok, ekip oluruz. Hem başkanlıktan hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Kimi başkan seçtiklerini veya seçeceklerini bilmiyorum. Görevim süresince derneğimizin yararına olan birçok faaliyette bulundum, çeşitli davalarına girip çıktım. Derneğimizi iyi bir yere getirdiğimizi düşünüyorum" dedi.  
Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Abdul Atılgan Sert; dernek yönetim kurulu başkanlığından ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti

haberimizvar.net- Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneğinin Başkanı Abdul Atılgan Sert; ATSO seçimlerine 2 ay kala hem dernek yönetim kurulu başkanlığından hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Sert’in istifa gerekçesi ise, ‘yoruldum’ oldu.

 SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medya hesaplarından istifa ettiğini duyuran Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Abdul Atılgan Sert; 28 Temmuz 2022 akşamı istifa ettiğini duyurdu. Sert; 19 Mart 2019 tarihinde Antalya İnşaat Müteahhitler Derneği Olağan Genel Kurulu’nda dernek başkanlığı görevini üstlenmişti.

4 YILLIK BAŞKAN

Sert; sorularımız üzerine özetle "4 yılı aşkın süredir başkanlık yapıyorum, çok çalıştım ancak artık çok yoruldum. Gerçekten yoruldum. Kendi işlerime odaklanamıyorum. İstifamın herhangi bir ATSO seçimi ile alakası yoktur, onu zaman gösterecektir. Herhangi birinin yanında değilim. Ekim gibi ATSO seçimleri olur. Benim görüştüğüm kimse yok. Eğer göreve çağırırlarsa olmaz diye bir şey yok, ekip oluruz. Hem başkanlıktan hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettim. Kimi başkan seçtiklerini veya seçeceklerini bilmiyorum. Görevim süresince derneğimizin yararına olan birçok faaliyette bulundum, çeşitli davalarına girip çıktım. Derneğimizi iyi bir yere getirdiğimizi düşünüyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.