İstifaya davet etti!

GÜNDEM 11.04.2020 - 16:58, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İstifaya davet etti!

Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların marketlere akın etmesi üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya istifa çağrısında bulundu.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Antalya sokaklarının kalabalık haleni paylaşarak İçişleri Başkanı Süleyman Soylu’ya ‘Soylu istifa!’ çağrısı yaptı. İşte İl Başkanı Bayar’ın paylaşımı: BUNDAN SONRA SORUMLU BAKANLIKTIR “Marketler, dükkanlar kapanmışken, gecenin bir vakti, iki saat sonra yürürlüğe girecek sokağa çıkma yasağı ilan etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır! Açık olan dükkânların önünde sonu bitmeyen kuyruklar oluşmuş vaziyette! Her tarafta kaos var, insanlar kavga ediyor, herkes panik halinde! Bugünden itibaren tüm COVID19 hastalarının sorumlusu İçişleri Bakanlığıdır!” HABER MERKEZİ
Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların marketlere akın etmesi üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya istifa çağrısında bulundu.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, sosyal medya hesabından Antalya sokaklarının kalabalık haleni paylaşarak İçişleri Başkanı Süleyman Soylu’ya ‘Soylu istifa!’ çağrısı yaptı. İşte İl Başkanı Bayar’ın paylaşımı:

BUNDAN SONRA SORUMLU BAKANLIKTIR

“Marketler, dükkanlar kapanmışken, gecenin bir vakti, iki saat sonra yürürlüğe girecek sokağa çıkma yasağı ilan etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır! Açık olan dükkânların önünde sonu bitmeyen kuyruklar oluşmuş vaziyette! Her tarafta kaos var, insanlar kavga ediyor, herkes panik halinde! Bugünden itibaren tüm COVID19 hastalarının sorumlusu İçişleri Bakanlığıdır!” HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.