İstismardan 621 yıl alan öğretmen, çocukları korkutmuş: Sizi evinizde izliyorum

GÜNDEM 05.01.2021 - 14:25, Güncelleme: 05.01.2021 - 15:30
 

İstismardan 621 yıl alan öğretmen, çocukları korkutmuş: Sizi evinizde izliyorum

Antalya’da 26 ilkokul öğrencisini istismar ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 621 yıl hapis cezası alan öğretmenin, çocukları “Sizi izliyorum” diyerek kandırdığı ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan öğretmene, mütalaada 800 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Kasım ayındaki duruşmada, öğretmenlikten men edilen M.A.K.’ya indirim uygulanmadan toplamda 621 yıl hapis cezası verilmişti. Mahkeme, 221 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı. Karara göre, öğretmen fiziksel istismar sırasında öğrencilere “Nasıl, hoşuna gidiyor mu” dedi. Bu söylemin sarkıntılık değil, cinsel istismar olarak nitelendirildiğine dikkat çekildi. Çocukları korkutmuş Kararda, sanığın çocukları şu sözlerle korkuttuğu bilgisi yer aldı: “Beni şikayet ederseniz, bu olup bitenler duyulursa mesleğimden olurum, maaşımı alamam, kendi kızlarımı okutamam. Sizler de rezil olursunuz. Ayrıca, anne ve babanıza bunları söylemeyin. Zaten ben sizi evlerinizdeki elektronik cihazların üzerinde bulunan kırmızı ışıklardan görürüm.”  Ayrıca kararda, bir öğrencinin beyanına atıfla, öğretmenin tecavüze yeltendiği de kaydedildi. Kaynak: Manşet Fotoğraf: Hale Güzin Kızılaslan / csgorselarsiv.org
Antalya’da 26 ilkokul öğrencisini istismar ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 621 yıl hapis cezası alan öğretmenin, çocukları “Sizi izliyorum” diyerek kandırdığı ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan öğretmene, mütalaada 800 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Kasım ayındaki duruşmada, öğretmenlikten men edilen M.A.K.’ya indirim uygulanmadan toplamda 621 yıl hapis cezası verilmişti.

Mahkeme, 221 sayfalık gerekçeli kararını açıkladı.

Karara göre, öğretmen fiziksel istismar sırasında öğrencilere “Nasıl, hoşuna gidiyor mu” dedi. Bu söylemin sarkıntılık değil, cinsel istismar olarak nitelendirildiğine dikkat çekildi.

Çocukları korkutmuş

Kararda, sanığın çocukları şu sözlerle korkuttuğu bilgisi yer aldı: “Beni şikayet ederseniz, bu olup bitenler duyulursa mesleğimden olurum, maaşımı alamam, kendi kızlarımı okutamam. Sizler de rezil olursunuz. Ayrıca, anne ve babanıza bunları söylemeyin. Zaten ben sizi evlerinizdeki elektronik cihazların üzerinde bulunan kırmızı ışıklardan görürüm.”

 Ayrıca kararda, bir öğrencinin beyanına atıfla, öğretmenin tecavüze yeltendiği de kaydedildi.

Kaynak: Manşet Fotoğraf: Hale Güzin Kızılaslan / csgorselarsiv.org

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.