İTÜ’den Doğa Koleji açıklaması: Olumlu yönde ilerliyoruz

GÜNDEM 19.12.2019 - 12:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İTÜ’den Doğa Koleji açıklaması: Olumlu yönde ilerliyoruz

Yaşadığı ekonomik krizin ardından satıldı, satılacak denilen Doğa Koleji ile ilgili İTÜ Vakfı açıklama yaptı. Koleji satın alma hazırlıklarında olan İTÜ Vakfı, “müzakereleri olumlu yönde devam ettirmektedir” yorumunu yaptı.

haberimizvar.net-Doğa Koleji yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle öğretmenlerin maaşlarını ödeyememiş, eğitimcilerle birlikte öğrenciler mağdur duruma düşmüştü. Antalya dahil bir çok kente eylem yapan veliler, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konuya çözüm bulmasını istedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un dün yaptığı açıklamada sonuca ulaşamayan Doğa Koleji veli ve öğretmenleri satışla ilgili gelecek haberi beklemeye başladı. RESMİ TWİTTER HESABINDAN İTÜ Vakfı’nın Doğa Koleji’ni satın alacağıyla ilgili iddialar üzerine ilk kez resmi açıklama geldi. İTÜ Vakfı resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:  “Bugün kamuoyuna farklı kaynaklardan yansıyan haberler dolayısıyla bir açıklama yapılması gereği doğmuştur.  İTÜ Vakfı, Doğa Kolejleriyle ilgili müzakereleri olumlu yönde devam ettirmektedir. Kamuoyu bilgilendirmesi en kısa zamanda İTÜ resmi kanallarından yapılacaktır.”     
Yaşadığı ekonomik krizin ardından satıldı, satılacak denilen Doğa Koleji ile ilgili İTÜ Vakfı açıklama yaptı. Koleji satın alma hazırlıklarında olan İTÜ Vakfı, “müzakereleri olumlu yönde devam ettirmektedir” yorumunu yaptı.

haberimizvar.net-Doğa Koleji yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle öğretmenlerin maaşlarını ödeyememiş, eğitimcilerle birlikte öğrenciler mağdur duruma düşmüştü. Antalya dahil bir çok kente eylem yapan veliler, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan konuya çözüm bulmasını istedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un dün yaptığı açıklamada sonuca ulaşamayan Doğa Koleji veli ve öğretmenleri satışla ilgili gelecek haberi beklemeye başladı.

RESMİ TWİTTER HESABINDAN

İTÜ Vakfı’nın Doğa Koleji’ni satın alacağıyla ilgili iddialar üzerine ilk kez resmi açıklama geldi. İTÜ Vakfı resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı:  “Bugün kamuoyuna farklı kaynaklardan yansıyan haberler dolayısıyla bir açıklama yapılması gereği doğmuştur.  İTÜ Vakfı, Doğa Kolejleriyle ilgili müzakereleri olumlu yönde devam ettirmektedir. Kamuoyu bilgilendirmesi en kısa zamanda İTÜ resmi kanallarından yapılacaktır.” 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.