“İyi ki varsınız!”

GÜNDEM 22.04.2020 - 18:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

“İyi ki varsınız!”

07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği yöneticileri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Dernek yöneticikleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. .

Antalya'da, 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara gönüllü destek veriyor. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Yat ve yöneticiler, süreçle ilgili yürüttükleri çalışmalar kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. BAŞKAN GENÇ BİLGİ VERDİ Başkan Genç, dernek Yöneticilerine Döşemealtı'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi. Salgınla mücadele noktasında her mahalleye ulaştıklarını ifade eden Başkan Genç, "Pandemi ilan edilmesiyle birlikte ilçemizin tamamında dezenfekte çalışmaları ağırlık verdik, bugüne kadar 150 bin civarında maske ve el dezenfektanı dağıttık, halen de dağıtıma devam ediyoruz. Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Yeter ki uyarılara dikkat edelim. Bu arada 07 Gençlik Taraftarlar Derneği olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve başarılı buluyorum, iyi ki varsınız” dedi. İŞBİRLİĞİ İÇİNDE Dernek Başkan Yardımcısı Yat ise, salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara değindi. Antalya'nın en büyük STK'sı olduklarının altını çizen Yat, "Gönüllü olarak çalışmalara katılıyoruz. Yaşlılarımızın evlerini, dezenfeksiyon yaptık. İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı gerçekleştirdik. 5 bin maske yaptırarak dağıtımını yaptık. Bu süreçte el ele işbirliği içinde çalışmaya önem veriyoruz" dedi. HABER MERKEZİ
07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği yöneticileri, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Dernek yöneticikleri yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarda işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. .

Antalya'da, 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara gönüllü destek veriyor. 07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Yat ve yöneticiler, süreçle ilgili yürüttükleri çalışmalar kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti.

BAŞKAN GENÇ BİLGİ VERDİ

Başkan Genç, dernek Yöneticilerine Döşemealtı'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi. Salgınla mücadele noktasında her mahalleye ulaştıklarını ifade eden Başkan Genç, "Pandemi ilan edilmesiyle birlikte ilçemizin tamamında dezenfekte çalışmaları ağırlık verdik, bugüne kadar 150 bin civarında maske ve el dezenfektanı dağıttık, halen de dağıtıma devam ediyoruz. Bu zorlu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza inanıyorum. Yeter ki uyarılara dikkat edelim. Bu arada 07 Gençlik Taraftarlar Derneği olarak yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve başarılı buluyorum, iyi ki varsınız” dedi.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

Dernek Başkan Yardımcısı Yat ise, salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara değindi. Antalya'nın en büyük STK'sı olduklarının altını çizen Yat, "Gönüllü olarak çalışmalara katılıyoruz. Yaşlılarımızın evlerini, dezenfeksiyon yaptık. İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı gerçekleştirdik. 5 bin maske yaptırarak dağıtımını yaptık. Bu süreçte el ele işbirliği içinde çalışmaya önem veriyoruz" dedi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.